Ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στην οθόνη σου…Entertainment Website για Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Ελλάδα,Κόσμος www.http://www.ifresh.gr/

 

 • Καλώς ήλθατε στον πιο ενημερωμένο, σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό οδηγό διασκέδασης και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα!

  Η ομάδα του Ifresh, σας προσφέρει πλήρη ενημέρωση για όλες τις εκδηλώσεις και τα events που γίνονται,καθώς επίσης για πληροφορίες, ειδήσεις και διάφορα άρθρα!

  Χρησιμοποιήστε το πρωτοποριακό search που δημιουργήσαμε για την δική σας ευκολία για να βρείτε άμμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού, ακριβώς αυτό που ψάχνετε στο site!

  Διαβάστε τις πιό ενδιαφέρουσες ειδήσεις της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας, που αφορούν τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη!

  Και βέβαια τα καλύτερα τα κρατάμε για τους funs μας! Εγγραφείτε σαν μέλη του site, για να ενημερώνεστε αποκλειστικά πρώτοι για προσφορές και διαγωνισμούς για την διασκέδαση που θα αφορούν εσάς τους φίλους του Ifresh!

  Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξη που μας δείξατε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Ifresh, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει την δύναμη να γινόμαστε μέρα με την μέρα καλύτεροι και να σας προσφέρουμε τα καλύτερα για την δική σας διασκέδαση!

  Ό,τι συμβαίνει στην πόλη και όχι μόνο… το μαθαίνετε πρώτοι εδώ..!

  Ifresh.. Κάντε κλικ στην διασκέδαση!

  Youtube: http://www.youtube.com/user/ifreshgr

 • Email
  info@ifresh.gr
 • Ιστότοπος

Related Posts