1.Πες μας δύο λόγια για εσένα, πως ξεκίνησες;

Είμαι από την Νάξο ξεκίνησα από 15 ετών να ασχολούμαι με την μουσική…ο προ παππούς μου ήταν ο πρώτος που έφερε το νησιώτικο βιολί στην Νάξο και αυτό ήταν μια αιτία να ασχοληθώ με την μουσική!

2. Π0ιό τομέα της μουσικής έχεις επιλέξει?Μουσικός-Τραγουδιστής-Στιχουργός;

Ασχολούμαι με όλα…παίζω και τραγουδάω…τα τραγούδια που λέω και γράφω είναι νησιώτικο-λαϊκά…Με αυτά τα ακούσματα μεγάλωσα!

3. Τι μουσική ακούς στον ελεύθερο σου χρόνο;

Ακούω όλα τα είδη τις μουσικής γιατί το κάθε είδος έχει το στοιχείο του…Αλλά η μουσική που ακούω και με αγγίζει είναι το Λαϊκό και το νησιώτικο!

4.Αγαπημένος Έλληνας Καλλιτέχνης;

Είναι πολλοί…Εγώ ακούω και παλιούς τραγουδιστές
Δεν μπορώ να πω έναν
5.Καλλιτέχνες που έχεις συνεργαστεί?
Ο πρώτος που με πήρε κοντά του και με ξεκίνησε ήταν ο Λευτέρης Βαζαίος από κει και πέρα έχω συνεργαστεί με την Βάσω Χατζή τον Νίκο Χατζόπουλο ο οποίος είναι και δάσκαλος μου στο βιολί…Με τον Γιάννη Βασιλείου τον Γιάννη Κόλλια την Εύα Κανέλλη…Από νησιώτες έχω δουλέψει με τον Λευτέρη Βαζαίο, Μανώλη Μπαρμπεράκη, Γιάννη Βιτζιλαίο, Μιχάλη Λιαγούρη, Καίτη Λιβανού και από νέους τραγουδιστές με τον Αλέξη Πρεβενά, Αννούλα Μώρου, Βιργινία Μάκαρη…τώρα σίγουρα θα έχω ξεχάσει κι άλλους πολλούς λέω όσους θυμάμαι!
6.Υπάρχει κάποια συνεργασία που ξεχωρίσεις;
Τη συνεργασία με τον Λευτέρη Βαζαίο γιατί συνεργαζόμαστε 3 χρόνια και έχουμε περάσει πολλά μαζί…Η σχέση μας εκτός από επαγγελματική είναι κάτι παραπάνω από φιλική…Σαν οικογένεια θα μπορούσα να πω!
7.Στιχουργικά πόσα τραγούδια έχεις γράψει και σε ποιούς καλλιτέχνες έχεις δώσει;
Έχω γράψει πολλά τραγούδια αλλά αυτά που έχουν κυκλοφορήσει είναι 5-6…προς το παρών τα τραγούδια που γράφω θέλω να τα τραγουδάω εγώ γιατί είναι από τα βιώματα μου και νιώθω κάπως…Αλλά αν μου ζητήσουν να γράψω για κάποιον θα γράψω.
8.Πρώτα δισκογραφικά βήματα;
Τα πρώτα βήματα ήταν με τον Λευτέρη Βαζαίο όταν με έβαλε και έπαιξα βιολί σε ένα Cd του…Από κει και πέρα εγώ ηχογραφήσει 6 τραγούδια που κυκλοφορούν στο YouTube με Λαϊκό και νησιώτικο στυλ…
9.Που μπορεί να σε απολαύσει ο κόσμος live;
Δεν υπάρχει κάτι σταθερό αυτήν την στιγμή…Κάνουμε live εμφανίσεις με τον Λευτέρη Βαζαίο σε όλη την Αθήνα αλλά και σε πολλά νησιά…Στο Facebook θα ενημερώνετε οποίος θέλει να με ακούσει Live!
10.Η ώρα του live τι σημαίνει για εσένα;
Είναι κάτι ξεχωριστό…Αλλά και πολύ δύσκολο ταυτόχρονα γιατί ότι ψυχολογία και να έχεις εκείνη την ώρα τα ξεχνάς όλα και το μόνο που σε νοιάζει είναι να κάνεις τον κόσμο να διασκεδάσει…
11.Να περιμένουμε κάτι νέο δισκογραφικά μέσα στη σεζόν;
Εννοείτε ετοιμάζω ένα τραγούδι το οποίο έχει γράψει ο Λευτέρης Βαζαίος για εμένα…Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ο τίτλος…”Δεν θα ‘μαι πια πιστός” έτσι θα λέγετε…
και επίσης τα καινούργια τραγούδια τα γράφω μαζί με τον Αντώνη Μανδηλαρά ο οποίος είναι φίλος και στιχουργός και γράφει στίχους σε πολλά τραγούδια μου!
12. Κλείνοντας δώστε ένα μήνυμα στους αναγνώστες του περιοδικού μας!
Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω το περιοδικό σας για την συνέντευξη και το ενδιαφέρον σας για μένα και ευχαριστώ και σένα Χρύσα που κάναμε αυτήν την όμορφη κουβέντα…Δεν έχω να πω κάτι άλλο οποίος θέλει να ακούσει τα τραγούδια μου ας με ακούσει στο YouTube στο κανάλι μου “ΘεοΦάνης Παντελιάς” και αν θέλει να μάθει για τις live εμφανίσεις ας με βρει στο Facebook με το όνομα “ΘεοΦάνης Παντελιάς / TheoFanis Pantelias”
Ευχαριστούμε το Θεοφάνη Παντελιά του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και αναμένουμε το νέο τραγούδι του πολύ σύντομα!
Μέχρι τότε όμως ακούστε το ”Να μου μιλάς πιο όμορφα” που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες:

Στίχοι – Lyrics
Να μου μιλάς πιο όμορφα
Αλλιώς θα τη πατήσεις
Δεν ξέρεις με ποιον έμπλεξες
Και πώς θα καθαρίσεις…
Να μου μιλάς πιο όμορφα
Στο λέω στο δηλώνω
Γιατί αν δε συμμορφωθείς
Άλλο δεν έχω χρόνο…
Σου λέγανε οι φίλες σου
Με άλλες πώς γυρίζω
Και το μυαλό σου τυραννάς
Δεν σε αναγνωρίζω…
Να μου μιλάς πιο όμορφα
Δεν είμαι σαν τους άλλους
Εκείνους που μου έλεγες
Για έρωτες μεγάλους…
Να μου μιλάς πιο όμορφα
Στο λέω στο δηλώνω
Γιατί αν δεν συμμορφωθείς
Άλλο δεν έχω χρόνο…
Να μου μιλάς πιο όμορφα
Δεν είμαι σαν τους άλλους
Εκείνους που μου έλεγες
Για έρωτες μεγάλους…

Related Posts