Ο Μαρίνος Αγαπίου γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες εκδηλώθηκαν απο την εφηβική του ηλικία με ιδιαίτερη προτίμηση

το μπουζούκι όπου παρακολούθησε μαθήματα, καθώς του αρέσε να γράφει στίχους και μουσική.

Σε ηλικία περίπου 23 έτων αρχίζει να παρακολουθά μαθήματα φωνητικών και παράλληλα αρχίζει

να τραγουδά σε διαφορα μαγαζιά σε όλη την Κύπρο.

Σε ηλικία 34 ετών αποφασίζει να εκπληρώσει ένα απο τα μεγάλα του όνειρα. Τον Μάιο του 2012 ηχογραφά σε studio το πρώτο του τραγούδι με τον τίτλο ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ το οποίο σε στίχους έγραψε ο καλός του φίλος Γίωργος Ηλιάδης και την μουσική ο Νικολάς Μαυρέσης μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη.

Τέσσερις μήνες αργότερα ηχογραφά ένα νέο τραγουδι το ΟΛΑ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ σε στίχους και μουσική του ιδίου καθώς κάνει και το πρώτο του video-clip με το συνεργέιο TOLIS PHOTOGRAPHY STUDIO στην περιοχή της Μηλίου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Ayii Anargyri SpaResort Hotel.

Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφορεί το τραγούδι με τίτλο ΠΕΣ ΤΗΣ στο οποίο έγραψε σε στίχους και μουσική ο ίδιος

την ενορχήστρωση ο Νικόλας Μαυρέσης ,το Mix – Mastering ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και φυσικά στην κρητική λύρα ο Βασιλιάς Γιωργος Ζερβάκης!!!! Παράλληλα τραγουδά σε διάφορα μαγαζιά στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

1. Πες δύο λογία για την παιδική σου ηλικία.

2. Πότε ξεκίνησες με το τραγούδι;

3. Γνωρίζεις κάποιο όργανο;

4. Πότε ήταν το πρώτο σου Live;

5. Πες μας δύο λόγια για το νέο σου τραγούδι.

6. Επόμενο δισκογραφικό βήμα;

7. Που μπορεί ο κόσμος να σε απολαύσει live;

8. Αγαπημένη μουσική συνεργασία;

9. Πες μας πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο.

10. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του περιοδικού μας.

1.Γεννηθηκα στη Λεμεσό καλοκαίρι ,13 Ιουνίου και μεγάλωσα σε μια γειτονιά που όλοι ξέραμε ο ένας τον άλλο ,όλη μέρα παιχνίδι ,πάρτυ και γυρνούσαμε με τα ποδήλατα μας όλη μέρα μέχρι να νύχτωσει χωρίς οι γονείς μας να ανησυχούν για το που είμασταν .

2.Απο νεαρή ηλικία ασχολιόμουν με της χωροδιες τον σχολείο όπου βρισκόμουνα και ξεκίνησα επαγγελματικά στα 23 μου χρόνια .

3.Απο πολύ μικρός παρακολουθούσα μαθήματα μπουζουκιού για αρκετά χρόνια μετά είχα ένα ατύχημα στο χέρι και το άφησα και ασχολήθηκα με το τραγούδι .

4.Live είχα κάνει αρκετά ως μαθητης αλλά παίζοντας ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ Το πρώτο μου Live ως τραγουδιστής επαγγελματικά ήταν σε μια ταβέρνα το 2001 .

5.Το καινούργιο μου τραγούδι ήρθε μετά από την γνωριμία μου με το Δημήτρη Γιωτη και μου είχε υποσχεθεί ένα τραγούδι και μετά από ένα χρόνο περίπου το φτιάξαμε και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι σπουδαίος άνθρωπος ,”Φεύγεις και χάνεσαι “ μια λαϊκή μπαλάντα όπως ακριβώς την ήθελα .

6. Επομενο Βήμα ήδη το σκέφτομαι και νομίζω πρέπει να είναι ένα ζεϊμπέκικο που είναι και η αδυναμία μου .

7.Ο κόσμο μπορεί να με βρει στην Επαρχιακή που βρίσκεται στη Λεμεσό σε ένα εξαιρετικό χώρο με εξαιρετικό φαγητό και μια πολύ Δυνατή ομάδα που κάθε εβδομάδα περνάμε τέλεια .

8.Ειχα παρά πολλές μουσικές συνεργασίες που από κάθε μια πήρα και έδωσα ,έμαθα πολλά που με βοηθησα να γίνω πιο έμπειρος σε πολλά θέματα γι αυτό δεν θέλω να ονομάσω ιδιαίτερος κάποια συνεργασία ,Επίσης κατά καιρούς στα μαγαζιά που βρισκόμουν είχα συνεργασία με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες με τους οποίους με τους πιο πολλούς είμαστε φίλοι .

9.Το ελεύθερο μου χρόνο παρακολουθώ ποδόσφαιρο και ταινίες επισης μου αρέσει με φίλους και την οικογένεια μου στο σπίτι με καλό φαγητό και ποτό .

10. Στους αναγνώστες του περιοδικό τι να πω να είναι πάντα καλά στην υγεία τους που είναι το σημαντικότερο να κάνου αυτο που τους αρέσει χωρίς να πολύ σκέφτονται γιατί η ζωή μας είναι στιγμές και περνούν και χάνονται και να έχουν αγάπη για τους γύρο τους και όχι κακίες και ζήλειες ,αν αλλάξουμε εμείς τον εαυτό μας όλα γύρω μας θα αλλάξουν .

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.