Αλέξης Χαραλάμπους

Ο ανατρεπτικός Αλέξης Χαραλάμπους συζητείται με την ολοκαίνουρια επιτυχία του!

Μας απαντάει αποκλειστικά στο περιοδικό μας σε όλα, λίγες μέρες μετά τη νέα του κυκλοφορία!

Δεν Έχω Δεν Πληρώνω


      1.Πες μας δύο λόγια για τα παιδικά σου χρόνια.

Γεννήθηκα και ζω στην Λεμεσό. Με την μουσική άρχισα να ασχολούμαι όταν στα 12 μου γενέθλια μου ο πατέρας μου έκανε δώρο μια κιθάρα. Έτσι ξεκίνησα να τραγουδώ,να  μαθαίνω κιθάρα μόνος μου και να πειραματίζομαι.

alexis1

Αλέξης Χαραλάμπους

  1. Ποια ήταν τα πρώτα σου βήματα στο τραγούδι;

Τα πρώτα μου βήματα με το τραγούδι ήταν όταν  δημιούργησα μια μπάντα με 4 φίλους παίζοντας κατά βάση ελληνική ροκ. Μέχρι και την 3η λυκείου λάβαμε μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς με αρκετές διακρίσεις (σε έναν μάλιστα βγήκαμε δεύτεροι), σχολικές εκδηλώσεις, παίξαμε σε πολλά πάρτι και σε κάποια φεστιβάλ. Επαγγελματικά τα πρώτα μου βήματα ήταν όταν πήγα στρατό και μου είχα την τύχη και τιμή να δουλέψω στην Πάφο με το Άριστο Μοσχοβάκη και άλλους συναδέλφους όπως ο Γιώργος Λίβυος του οποίου η βοήθεια παραμένει πολύτιμη μέχρι και σήμερα.

3.Πες μας για το νέο σου τραγούδι,και τις νέες σου συνεργασίες

Όσον αφορά το τραγούδι “Δεν έχω δεν πληρώνω” όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία συνάντηση με τον Κύπριο συνάδελφο Εύρο Αντωνίου που με χαρά μου επέτρεψε την επανεκτέλεση του τραγουδιού του καθώς οι στίχοι και η μουσική είναι δικοί του.  Η ενορχήστρωση και η παραγωγή έγινε από τον Κωνσταντίνο Κωσταντή στο KSTUDIO στην Λεμεσό. Μετά από 20 μέρες ήρθαμε σε επικοινωνία με την Xronis Music και  ξεκινήσαμε την προώθηση του τραγουδιού και στην Ελλάδα.

 

  1. Επόμενα δισκογραφικά βήματα

Έχουμε κάτι στα υπόψη με τον φίλο και παραγωγό μου Κωνασταντίνο Κωνσταντή και θα το μάθετε πολύ σύντομα αλλά προς το παρών μας ενδιαφέρει περισσότερο η σωστή και αν είναι τυχερό η ανοδική πορεία του ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γιατί είναι ένα κομμάτι που αγαπήσαμε και ελπίζουμε να αγαπήσει και ο κόσμος

 

  1. Που μπορεί ο κόσμος να σε απολαύσει live;

Αυτή την στιγμή βρίσκομαι κάθε παρασκευή και Σάββατο στη  ταβέρνα ΤΟ ΣΕΡΤΙΚΟ. Επίσης κάνω κάποιες εμφανίσεις σε κάποια μπαράκια και clubs στη Λεμεσό

 

ALEXIS2

Αλέξης Χαραλάμπους live

  1. Αγαπημένος σου προορισμός για καλοκαίρι;

Αγαπημένος προορισμός μου για καλοκαίρι είναι η Λεμεσός ο τόπος που γεννήθηκα μου αρέσει πάρα πολύ ο ήλιος και η καθαρή και όμορφη θάλασσα.

  1. Σου αρέσει η επαφή με τον κόσμο on stage ?

Ναι μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο γιατί όταν ο κόσμος σου δείχνει αγάπη και σεβασμό τότε και εσύ δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό  και αυτό μαζί με την βοήθεια του κοινού φυσικά δημιουργεί μια πάρα πολύ δυναμική και ωραία ατμόσφαιρα

ALEXIS3

Αλέξης Χαραλάμπους live

  1. Ποια είναι τα hobby σου?

οι πολεμικές  τέχνες το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός είναι τα hobby μου. Γενικά  είμαι αθλητικός τύπος .

 

10. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του περιοδικού μας The Music Magazine

Το μήνυμα μου προς όλους τους αναγνώστες του «THE MUSIC MAGAZINE» είναι να έχουν πάντα υγεία και να είναι χαρούμενοι πάντα στην ζωή τους,  να έχουν πάντα θετική ενέργεια και να είναι  αισιόδοξοι με ότι και να κάνουν .Τέλος θα τους πρωτινά να ανακαλύπτουν οι ίδιοι τη μουσική και τα τραγούδια που γουστάρουν αυτά  που τους αντιπροσωπεύουν αυτά που αγγίζουν τα αισθήματα τους βαθιά, γιατί μόνο με την μουσική της δικής τους επιλογής θα βρουν τον εαυτό τους ..

alexis44


 

Στίχοι – Δεν Έχω Δεν Πληρώνω

Με παρελθόν βαρύ στη πλάτη
Έψαχνα για να κάνω κάτι
Κάτι για να επιβιώσω
Αφού δεν έχω τι να δώσω…
Ήρθαν μου πήραν και το αμάξι
Μου’παν δεν είμουνα εντάξει
Χρωστάω λέει κάτι δόσεις
Και τώρα πρέπει να πληρώσεις…

Περιττό να σας πω της πουτάνας είναι εδώ
Και γι’αυτό όπως έρχονται τα παίρνω
Περιττό να σου πω η ψυχή και το μυαλό
Παίζουν τώρα πιά κομπάρσοι σ’άλλο έργο…

Με παρελθόν βαρύ γεμάτο
Ο λόγος που’χω πιάσει πάτο
Βλέπεις χρυσό μου είχαν τάξει
Άλλα μου’δώσανε στη πράξη…
Έχω στο σπίτι δυό πτυχία
Στη τσέπη μου δεν έχω μία
Κι αν μ’ακούν που τους τα χώνω
Δεν έχω λέμε, δεν πληρώνω…

alexx

 

Βρες τον Αλέξη Χαραλάμπους στο Facebook:

Official Facebook Profile

Related Posts