Λιγα λόγια :

Ονομάζομαι Ζαχαρένια Φιλιππίδου ,είμαι ραδιοφωνική παραγωγός στο ιντερνετικό ραδιόφωνο με ονομασία «happy radio» και στο ράδιο Λευκίμμη στους 105.5.

Παράλληλα φοιτώ στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας,στη Φλώρινα.

1)πως προέκυψε το ραδιόφωνο στη ζωή σου;

Προέκυψε εντελώς τυχαία. Λενε πως τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Ε,λοιπόν ,ισχύει! Ένα βράδυ ήμασταν στο παλιό στουντιο του «happy radio» και ”επαιζα” σαν παιδάκι κι εγώ…έκανα πως μιλάω στο μικρόφωνο ,ενώ ήταν κλειστό. Ξαφνικά ο Τάσος Τατογλου & ιδιοκτήτης του «happy radio» με έβγαλε αέρα….εκεί ήταν που τρελάθηκα και ζήτησα εκπομπή και φυσικά εκείνος δεν το αρνήθηκε.!

2) υπάρχει στιγμή που κουράστηκες και ήθελες να το παρατήσεις;

Γενικα σε ο,τι κι αν κάνω στη ζωή μου υπάρχουν τέτοιες στιγμές .Αλλά έχω συνειδητοποιήσει πως όποτε λέω πως δεν αντέχω άλλο ,πραγματικά έχω κι άλλη δύναμη μέσα μου και το ξεπερνάω σχεδόν αμέσως. Πολλές φορές έχω πει ότι θα σταματήσω το ραδιόφωνο μέσα σε αυτόν τον 1 χρόνο ,ποτέ όμως δε το έκανα ,δε μπόρεσα ψυχικα να το κάνω !

3) πόσο χρόνο σου παίρνει να βρεις όλα αυτά τα ζουμερα νέα που μας λες στον αέρα και γενικά η όλη προετοιμασία της εκπομπής;

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται ώρες. Εσείς μπορεί να ακούτε μια 2ωρη εκπομπή ,αλλά η προετοιμασία της μπορεί να κρατήσει πολλές περισσότερες ώρες. Είναι εξαντλητικό ,η αλήθεια να λέγεται ,αλλά τη στιγμή που βγαίνω στον αέρα τα ξεχναω όλα.

4)η Συνεργασία με το ράδιο Λευκίμμη πως προέκυψε;

Το ράδιο Λευκίμμη συνεργαζόταν με άλλη εκπομπή από το «happy radio» ,η δική μου συνεργασία με το ράδιο Λευκίμμη ήταν απρόσμενη αλλά και ευχάριστη. Στην αρχή γινόταν αναμετάδοση της μεσημεριανής εκπομπής με τίτλο «sugar s radio show» .Πλέον όμως κάνω μια ξεχωριστή εκπομπή στο ράδιο Λευκίμμη. Ονομάζεται «ραντεβου με τις αισθησεις» .κάθε εβδομάδα έχουμε ένα διαφορετικό θεμα,μηνύματα ακροατών και φυσικά πολλα ερωτικά κομμάτια.

5) σκέφτεσαι να αλλάξεις κάτι στις εκπομπες σου;

Η αλήθεια είναι πως στη βραδινή δε σκέφτομαι να αλλάξω τίποτα. Στη μεσημεριανή ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα από τη νέα σεζόν. Δε μπορώ να πάρω μόνη μου αποφασεις κι ούτε μπορώ να ανακοινώσω επισημα κάτι ακόμα .πάντως εάν αλλάξει κάτι θα είναι για καλό της εκπομπης και των ακροατών.

6) κάποιοι σε χαρακτηρίζουν «αιχμηρη» εξαιτίας διαφόρων άσχημων κριτικων όπως για παράδειγμα στη Γιάννα Τερζή και τη Ζέτα Μακρυπούλια.Τι έχεις να πεις για αυτό;

Αιχμηρή δε θα με χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση. Έχω μάθει να λέω την άποψη μου και να είμαι αληθινή ακόμα και  στον αέρα. Επειδη γνωρίζομαι με πολλούς ακροατές ,δε θα ήταν παράλογο να έλεγα άλλα όταν θα συζητούσαμε off air το θέμα κι άλλα on air. Ο καθένας από εμάς έχει αποψη. Δε θεωρώ πως πρόσβαλα κάποιον.

7) έχεις σκεφτεί μετά τη σχολή σου να ασχοληθείς επαγγελματικά με το ραδιόφωνο;

Νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα να συζητάμε για κάτι τέτοιο. Ολοκληρώνω τη σχολή μου σε έναν χρόνο από τώρα,μέχρι τότε ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Το μόνο που ξέρω είναι πως αγαπω και το ραδιόφωνο και το επάγγελμα που σπουδάζω ,οποτε το ιδανικότερο θα ήταν ο συνδυασμός τους.

8) Είσαι πολύ μικρή ακόμα οποτε δε θα ρωτήσω εάν σκέφτεσαι τον γάμο. Θα ρωτήσω όμως εάν υπάρχει κάτι στη προσωπική σου ζωή ,γιατί καλά τα ψέματα ,υπάρχει αντρικό κοινό που ενδιαφέρεται!

Θα πω μόνο πως είμαι αρκετά καλά στη προσωπική μου ζωή. Δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Ίσως στο μέλλον ,αν νιώσω ποτέ έτοιμη ,να σας αποκαλύψω περισσότερα.

9) και για το τέλος ,που και πότε μπορούμε να σε ακούσουμε;

Με ακούτε κάθε Σαββατοκύριακο 16:00-18:00 στο happyradio.gr και κάθε Τρίτη στις 21:00 στο ράδιο Λευκίμμη 105,5. Είναι 2 εντελώς διαφορετικές εκπομπές μεταξύ τους ,αλλά είναι και οι δύο δημιουργήματα μου και «παιδια μου» θα έλεγα ,όποτε προσπαθώ να δίνω το 100 τοις 100 της Ζαχαρένιας.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.