Η Αμαρυλλίς συναντά και πάλι τον Ηλία Καμπακάκη τρία χρόνια «Αργότερα» από την πρώτη τους συνεργασία σε ένα νέο τραγούδι και μας δίνουν «Έναν λόγο παραπάνω» να το ακούσουμε και να το αγαπήσουμε.

Το «Ένας λόγος παραπάνω» υπογράφεται μουσικά από τον Ηλία Καμπακάκη και «ντύνεται» στιχουργικά από την Ελένη Γιαννατσούλια, το «δίδυμο των επιτυχιών» που μας έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια.

Μετά από τα δύο τελευταία singles «Ενδεχόμενο» & «Όλα επιτρέπονται» ένα νέο, ξεχωριστό τραγούδι έρχεται να προστεθεί στο βιογραφικό της Αμαρυλλίς δίνοντας ακόμα έναν λόγο παραπάνω να αγαπηθεί.

Έρχεται από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.

Την επιμέλεια της παραγωγής έκανε ο Γιάννης Δουλάμης και την ενορχήστρωση ο Λεωνίδας Τζίτζος.

Αμαρυλλίς – Ένας Λόγος Παραπάνω (Teaser)

Έρχεται ολοκαίνουργια επιτυχία από την Amaryllis με τίτλο "Ένας Λόγος Παραπάνω"! ?Μουσική: Ηλίας ΚαμπακάκηςΣτίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια? Από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στον Love Radio 97,5 Athens στην Αθήνα, στο Κοσμοράδιο 95,1/Cosmoradio 95,1 στην Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα της περιφέρειας! Μείνετε συντονισμένοι! #enaslogosparapano #amaryllis #staytunedΗλίας Καμπακάκης Official Eleni Giannatsoulia

Gepostet von Minos Emi am Mittwoch, 20. Februar 2019

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.