Πάρτε μία γεύση από το βίντεο κλιπ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για το τραγούδι της "Το Μηδέν Αντί Για Σένα"! ?Κυκλοφορεί σε λίγες μερες! ?

Gepostet von Minos Emi am Mittwoch, 23. Januar 2019

Το νέο video clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη οπτικοποίησε το τραγούδι «Το Μηδέν Αντί Για Σένα» και δίνει μία γεύση από το επερχόμενο video clip.

«Το Μηδέν Αντί Για Σένα» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» της αγαπημένης ερμηνεύτριας. Ένας δίσκο πολυσυλλεκτικός, αλλά διαφορετικά πολυσυλλεκτικός, όπως λέει η ίδια.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε την ανάγκη, όχι απλά να ακούσει και να διαλέξει τραγούδια, αλλά να μπει στην δημιουργική – καλλιτεχνική διαδικασία μαζί με τους δημιουργούς. Ήθελε τα τραγούδια να προκύψουν από τη σχέση της με τους δημιουργούς και όχι μόνο για τη φωνή της.

«Το Μηδέν Αντί Για Σένα» υπογράφει συνθετικά ο διακεκριμένος Στέφανος Κορκολής και στιχουργικά ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης. Την ενορχήστρωση του τραγουδιού και ολόκληρου του δίσκου έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης στην Αθήνα και το Βερολίνο.

Πρόκειται για το επόμενο video clip του άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» μετά τα «Δεύτερα Κλειδιά» και την «Αγάπη Δεμένη».

«Ένα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο πρωί, ανέβηκα στο σπίτι του Στέφανου Κορκολή, κι εκείνος ξεκίνησε να παίζει στο πιάνο ένα τραγούδι σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη με τίτλο “Το Μηδέν Αντί Για Σένα”», είχε περιγράψει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την πρώτη στιγμή που άκουσε το τραγούδι.

Το single «Το Μηδέν Αντί Για Σένα» και ο δίσκος «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.