Σταθερή ανοδική πορεία για την Δέσποινα Αδάμη

Το νέο τις τραγούδι ” Σε διαγράφω ”  το ακούμε δυνατά στα ραδιόφωνα και η παρουσία της στα ΜΜΕ τις Ελλάδας είναι όλο και πιο συχνή…

Ο Κόσμος δείχνει να την αγκαλιάζει και να την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια στις LIVE εμφανίσεις τις.

Μια καλλιτέχνιδα που σίγουρα ξέρει από επιτυχίες , παρόλα αυτά ο σταθερός της χαρακτήρας την κάνει να ξεχωρίζει!

ΤΙΤΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ : «ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ»
Στίχοι / Ερμηνεία: Δέσποινα Αδάμη
Μουσική : Στέλιος Τζανετής
Ενορχήστρωση / Προγραμματισμός: Σταμάτης Χρήστου
Studio: Ηλίας Λάκκας, Στέλιος Τζανετής
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Στέλιος Τζανετής: Μπουζούκι, μπαγλαμά
Τάσος Σοκορέλης, Δημήτρης Μαρινόπουλος: Κιθάρες ακουστικές, ηλεκτρικές
Κων/νος Ρήγας: Τύμπανα, κρουστά
Σταμάτης Χρήστου: Πλήκτρα, πιάνο, ακορντεόν
Ενορχήστρωση: Σταμάτης Χρήστου
Παραγωγή: Νοέμβρης 2015
Στίχοι:
Όλο λόγια κι υποσχέσεις χρόνια μου πουλάς
Κι όταν κάνω πως σ’ αφήνω με παρακαλάς.
Παίρνεις όρκους πως θ αλλάξεις, θα συμμορφωθείς,
Τη διπλή ζωή θ΄αφήσεις, θα σοβαρευτείς.
Σε διαγράφω και πάω παρακάτω.
Σ’ έχω μάθει απ΄την καλή και πια δε με γελάς.
Σε διαγράφω και τώρα υπογράφω,
πως τελείωσε ο χρόνος πια για μας
Όλα όσα σου’ χα δώσει δεν εκτίμησες
Και τις τόσες ευκαιρίες παρεξήγησες.
Μ΄είχες πάντα δεδομένη και την πάτησες.
Η αγάπη συγχωρούσε, μα την τσάκισες !!!

 

Μουσικός και τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στη Ρόδο και έχει σπουδάσει ακκορντεόν στο Εθνικό Ωδείο και παραδοσιακό τραγούδι στην σχολή του Αριστείδη Μόσχου. Έχει συνεργαστεί και τραγουδήσει με διάφορα μουσικά σχήματα της Αθήνας και επαρχίας, που καλύπτουν μιά μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού από το παραδοσιακό και νησιώτικο, το ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι, το ρετρό, το νέο κύμα, το ελαφρολαϊκό, το έντεχνο και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι η Μαίρη Λίντα, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Ηλίας Καραγιάννης, ο Σταμάτης Κόκκοτας, ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Δημητριάδης, ο Λάμπρος Καρελάς, o Χρήστος Παπαδόπουλος (Παιδιά απ΄την Πάτρα), ο Γιώργος Σαρρής (Ζιγκ Ζαγκ), η Μαίρη Βάσου, ο Σταύρος Φωτιάδης, η Μαρία Ρούσσου, ο Γιάννης Κόλλιας, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο Τάκης Κατσάνης, ο Μάκης Ζαμπίδης, ο Απόστολος Δέζης Τσιγάρας, η Μαρίνα Βασιλάκη, ο Άγγελος Καλαβρυτινός, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Μιχάλης Γαμπιεράκης, η Τασία Βέρρα, ο Θανάσης Κομνηνός, η Λέλα Παπαδοπούλου, η Δέσποινα Καρλή, καθώς και οι συνθέτες Μιχάλης Τερζής, Δημήτρης Παναγόπουλος, Στέλιος Τζανετής.

 

Δισκογραφικά έχει πρωτοεμφανιστεί στα συλλογικά CD «Στροφές Αθανασίας» και «Συνάντηση», ερμηνεύοντας τραγούδια σε στίχους Κώστα Παπαϊωάννου και μουσική Δημήτρη Παναγόπουλου. Επίσης συμμετείχε στο έργο «5 CD MEΓΑΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ», της FM RECORDS και συγκεκριμένα στα σεγόντα ολόκληρου του «CD2 Σταμάτης Κόκκοτας», σε ενορχήστρωση Μιχάλη Τερζή, όπως και σε vocals στο έργο «Γέφυρα Ρίου Αντιρίου» (soundrack) που συνέθεσε ο ίδιος συνθέτης. Tο CD ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΩΤΙΑ είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφκή παρουσία και κυκλοφόρησε από την ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ – MUSICMIRROR, τον ΙΟΥΝΙΟ του 2010.  Δεύτερη δισκογραφική δουλειά 2016 – «Σε Διαγράφω», εταιρεία MUSIC LIBERTY, Στίχοι/ Ερμηνεία: Δέσποινα Αδάμη, Μουσική: Στέλιος Τζανετής, ενορχήστρωση: Σταμάτης Χρήστου.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.