Νέο Digital Single «Κι αν σου μιλώ» | Παναγιώτης Λογιώτης

Ο Παναγιώτης Λογιώτης 
μας συστήνεται με το Νέο Digital Single
«Κι αν σου μιλώ»
 υπογράφοντας
 τόσο την μουσική και τον στίχο. 
Κυκλοφορεί από την Free Records, 
την δισκογραφική εταιρεία, 
η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες 
με Executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.Ο Παναγιώτης Λογιώτης, 
κατάγεται από την όμορφη Καλαμάτα. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι,
 τα τελευταία 8 χρόνια 
εμφανιζόμενος σε διάφορους μουσικούς χώρους της πόλης. Είναι αυτοδίδακτος στη κιθάρα και γράφει την δικιά του, μουσική και στίχους.
Στόχος του είναι η εξέλιξη και η προσπάθειά του επικεντρώνεται σε αυτό που αγαπάει περισσότερο
 στο τραγούδι και τη μουσική. 


Κάναμε κάποιες ερωτήσεις στον Παναγιώτη και μας είπε:

1. «Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική έγινε αρκετά μικρός σχεδόν μωρό, όταν μου είχαν κάνει δώρο οι γονείς μου μια μικρή πλαστική κιθάρα – παιχνίδι… Απο εκεί και πέρα ζητούσα απαιγνωσμένα μία αληθινή…

2.Κατάλαβα οτι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, όταν απο μικρός ακούγωντας μουσική, πηγαία σαν ανάγκη μου έβγαινε να τραγουδήσω επάνω στο εκάστοτε κομμάτι , κι αυτό που άκουγα, άρεσε στα αυτιά μου. Ήξερα πως κάποια στιγμή θα ασχοληθώ πιο ενεργά όπως κι έγινε μετα απο λίγα χρόνια ξεκίνησα με δάσκαλο να μαθαίνω μπουζούκι.

3.Τραγουδάω επαγγελματικά γύρω στα 8 χρόνια σε διάφορα νυχτερινά κέντρα και μουσικές εκδηλώσεις. 
Κυρίως στη πόλη απο όπου και κατάγομαι τη Καλαμάτα.


4.Από παιδί είχα ιδιαίτερη αγάπη στον Σταμάτη κόκκοτα, μου άρεσε το χρώμα της φωνής του και τα τραγούδια του. Αργότερα άκουγα με τις ώρες κυρίως μπάλαντες απ’τον Σταμάτη Γονίδη. Σίγουρα επιρρέασαν και τον δικό μου τρόπο έκφρασης όλα αυτά τα γλυκά ακούσματα. ‘Έτσι κι εγώ επιλέγω να τραγουδάω περισσότερο πιο «ευγενικά» και ρομαντικά κομμάτια.

6.Θα ήθελα να συνεργαστώ με οποιονδήποτε καλλιτέχνη που μπορεί να μου «δώσει πράγματα» και να μου δείξει τον δρόμο της εξέλιξης πάνω στο τραγούδι και να με βοηθώντας με τις εμπειρίες του.

7.Το νέο μου τραγούδι λέγεται ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΩ. είναι ενα ρυθμικό ποπ μοντέρνο κομμάτι και είναι η πρώτη μου επίσημη προσπάθεια .Όπου κυκλοφορεί απο τη δισκογραφική εταιρία freerecords. Το συγκεκριμένο τραγούδι ηταν στην πρώτη τριάδα σε πρόσφατο διαγωνισμό της εταιρείας, έτσι λοιπόν προχώρησε στη διαδικασία της επίσημης προώθησης. 
Ελπίζω να το αγκαλιάσουν οι ακροατες».

Related Posts