1. Πότε μπαίνει, για πρώτη φορά η μουσική στην ζωή σου; Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική έγινε αρκετά μικρός σχεδόν μωρό, όταν μου είχαν κάνει δώρο οι γονείς μου μια μικρή πλαστική κιθάρα – παιχνίδι… Απο εκεί και πέρα ζητούσα απαιγνωσμένα μία αληθινή…

2. Πότε ένοιωσες ότι αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου, είναι να ασχοληθείς με το τραγούδι ; Κατάλαβα οτι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, όταν απο μικρός ακούγωντας μουσική, πηγαία σαν ανάγκη μου έβγαινε να τραγουδήσω επάνω στο εκάστοτε κομμάτι , κι αυτό που άκουγα, άρεσε στα αυτιά μου. Ήξερα πως κάποια στιγμή θα ασχοληθώ πιο ενεργά όπως κι έγινε μετα απο λίγα χρόνια ξεκίνησα με δάσκαλο να μαθαίνω μπουζούκι.

3. Πόσα χρόνια τραγουδας επαγγελματικά ; Τραγουδάω επαγγελματικά γύρω στα 8 χρόνια σε διάφορα νυχτερινά κέντρα και μουσικές εκδηλώσεις. Κυρίως στη πόλη απο όπου και κατάγομαι τη Καλαμάτα.

4. Ποιά ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα και πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές σου και τον τρόπο έκφρασής σου ; Από παιδί είχα ιδιαίτερη αγάπη στον Σταμάτη κόκκοτα, μου άρεσε το χρώμα της φωνής του και τα τραγούδια του. Αργότερα άκουγα με τις ώρες κυρίως μπάλαντες απ’τον Σταμάτη Γονίδη. Σίγουρα επιρρέασαν και τον δικό μου τρόπο έκφρασης όλα αυτά τα γλυκά ακούσματα. ‘Έτσι κι εγώ επιλέγω να τραγουδάω περισσότερο πιο «ευγενικά” και ρομαντικά κομμάτια.

5. Με ποιούς καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς ; Θα ήθελα να συνεργαστώ με οποιονδήποτε καλλιτέχνη που μπορεί να μου «δώσει πράγματα” και να μου δείξει τον δρόμο της εξέλιξης πάνω στο τραγούδι και να με βοηθώντας με τις εμπειρίες του.

6. Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για το νέο σου τραγούδι… Το νέο μου digital single έχει τον τίτλο «Κι αν σου μιλώ” είναι ένα ρυθμικό pop μοντέρνο κομμάτι και είναι η πρώτη μου επίσημη προσπάθεια . Κυκλοφορεί απο τη δισκογραφική εταιρία Free Records με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου. Το συγκεκριμένο τραγούδι, ηταν στην πρώτη τριάδα σε πρόσφατο Πανελλαδικό διαγωνισμό της εταιρείας, έτσι λοιπόν προχώρησε στη διαδικασία της επίσημης κυκλοφορίας και προώθησης. Ελπίζω να το αγκαλιάσουν οι ακροατες.

Ο Παναγιώτης Λογιώτης, μας απαντάει σε 10 ερωτήσεις…. Γνωρίστε τον ανερχόμενο τραγουδιστή.

Related Posts