1. Πες μας δύο λόγια για τη παιδική σου ηλικία

Δύσκολα αλλά όμορφα χρόνια. Γεμάτα όνειρα και όρεξη για την ζωή. Είμαι λαϊκός τραγουδιστής και αυτό τα λέει όλα. Μεγάλωσα με λαϊκά τραγούδια ερμηνευμένα από θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου. Πάλεψα με τα δύσκολα μόνος μου. Από μικρός στο μεροκάματο έμαθα αυτό που αποκτώ να το σέβομαι και να το εκτιμώ. Δεν περίμενα από τους γονείς μου. Δεν τους επιβάρυνα. Δεν τα βρήκα έτοιμα. Αγωνίστηκα για να τα αποκτήσω,ποτέ δεν το έβαζα κάτω, έχω πείσμα.

2. Ένα από τα τραγούδια σου που ξεχωρίζεις και είσαι πιο δεμένος μαζί του;
Κάθε τραγούδι είναι ιδιαίτερο για μένα. Πολύ περισσότερο αυτά που είναι δικά μου αρχίζοντας από το “Νόμιζα πως μ’ αγαπούσες” μέχρι και το “Άντρας που αξίζει ” που έχουν την δική μου υπογραφή είτε στους στίχους είτε στη μουσική.

3. Είσαι ο Άντρας που αξίζει πιστεύεις για μια γυναίκα;
Αν είμαι ο άντρας που αξίζει για μια γυναίκα μπορεί μόνο εκείνη που θα είναι δίπλα μου να το διαπιστώσει και να το πει. Δεν μου αρέσει ποτέ να μιλάω για μένα. Όπως αναφέρεται και στο καινούργιο μου τραγούδι “Άντρας που αξίζει “,”οι πράξεις μου θα είναι όλες οι απαντήσεις “.

4. Ποιους τραγουδιστές ακούς;
Τα ακούσματα μου από παιδί είναι λαϊκά διαχρονικά τραγούδια από παλιούς λαϊκούς διαχρονικούς τραγουδιστές που άφησαν τη σφραγίδα τους στο ελληνικό πεντάγραμμο. Καζαντζίδης, Αγγελόπουλος, Διονυσίου είναι κάποιοι από αυτούς.

5. Ακούς ξένη μουσική; Έστω στο αμάξι;
Ακούω τα πάντα σε διάφορες στιγμές τις ημέρας. Άλλωστε η μουσική δεν έχει σύνορα.

6. Γράφεις μουσική βλέπουμε, πότε ξεκίνησες ;

Γράφω από μικρό παιδί εδώ και κάποια χρόνια όμως γράφω στίχους και μουσική επαγγελματικά.

7. Είσαι λαϊκός τραγουδιστής.. έτσι είσαι και στη καθημερινότητα σου;
Είμαι λαϊκός τραγουδιστής από επιλογή μου κ από τη φύση μου γιατί είμαι απλός καθημερινός λαϊκός άνθρωπος. Ο κύκλος και οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να είναι γύρω μου είναι απόδειξη γιαυτό.

8. Επόμενα βήματα ;
Το λαϊκό τραγούδι πρέπει να μένει ζωντανό άρα οφείλω σαν καλλιτέχνης να το κάνω. Νέες συνεργασίες, καινούργια τραγούδια είναι στα άμεσα σχέδια μου.

9. Που μπορούμε να σε απολαύσουμε live;
Αυτή τη στιγμή από επιλογή μου εμφανιζομαι περιστασιακα δίνοντας κάποια live σε συγκεκριμένα μαγαζιά Αθήνας Θεσσαλονίκης αλλά κ περιφέρειας.

10. Στίχους γράφεις;
Γράφω στίχους από παιδί. Είναι τρόπος έκφρασης για μένα.

11. Τι είναι η μουσική για εσένα ;
Η μουσική είναι η ζωή μου, η καθημερινότητα μου,η δύναμη μου, η επιθυμία μου, η λαχτάρα μου, το χόμπι μου, η δουλειά μου, η έκφραση μου,η επικοινωνία μου. Είναι το είναι μου,κομμάτι της ψυχής μου.

 

Related Posts