«Σώπα Κι Άκου» Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνει πραγματικότητα την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδο με ολοκαίνουριο τραγούδι που θα γίνει ατάκα.

Έπειτα από ένα χρόνο ακριβώς αποχής από τις νέες κυκλοφορίες, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης του ελληνικού πενταγράμμου με την έντονη προσωπικότητα έχει ανανεωθεί σε όλα τα επίπεδα και πιο ώριμος από ποτέ βάζει πλώρη για τη νέα σελίδα της επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας του, έχοντας στο πλευρό νέους αλλά και σταθερούς συνεργάτες.

Από τις αρχές του καλοκαιριού,όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης εντάχθηκε στο δυναμικό της Minos EMI / Universal, της μεγαλύτερης δισκογραφικής εταιρείας της χώρας, οι θαυμαστές του ανέμεναν με ιδιαίτερη αγωνία το επόμενο μουσικό βήμα του.

Η προσμονή φτάνει στο τέλος τους, αφού ο μοναδικός performer με την αμίμητη σκηνική παρουσία επανέρχεται επιτέλους με νέα μεγάλη επιτυχία που θα ακουστεί δυνατά.

 

Τα αρχικά πλάνα μπορεί να άλλαξαν, όμως ο Γιώργος Μαζωνάκης καταλήγει -ούτως ή άλλως- να συμπράττει με μακροχρόνιους συνεργάτες για το νέο τραγούδι του που φέρει τον τίτλο «Σώπα Κι Άκου».

Η μουσική είναι δημιουργία του ταλαντούχου Γιώργο Σαμπάνη και οι στίχοι της εξαίρετης Ελένης Γιαννατσούλια, το εκπληκτικό δίδυμο που μας έχει χαρίσει τις μεγάλες επιτυχίες «Δε Γουστάρω», «Τέρμα», «Τίμημα» και «Το Παράξενο Με Μένα». Επιπροσθέτως, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνθέσει τα τραγούδια «Έλα Πίσω Στη Θέση Σου», «Λείπει Πάλι Ο Θεός», «Δύσκολα Φεγγάρια», «Οι Άντρες Δεν Κλαίνε», «Πατάς Τα Όρια» κ.ά.

Ένα τρίδυμο με απαράμιλλη χημεία ενώνει ξανά δυνάμεις και το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Σώπα Κι Άκου» έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση ανά επιλεγμένες συχνότητας της επικράτειας.

Γιώργος Μαζωνάκης – Σώπα Kι Άκου

Ακούστε το εδώ.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.