Με νέα επιτυχία και μάλιστα οπτικοποιημένη ανανεώνεται δισκογραφικά ο Νίκος Βέρτης, οδεύοντας προς τον επόμενο δίσκο του.

Η καλλιτεχνική διαδρομή του έχει στρωθεί αποκλειστικά με τεράστιες επιτυχίες, οι οποίες τον έχουν καταστήσει σε έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες στη σύγχρονη ελληνική μουσική, σε συνδυασμό πάντα με τον υψηλό και άψογο επαγγελματισμό που επιδεικνύει.

Το τελευταίο άλμπουμ του Νίκου Βέρτη έφερε ως τίτλο το όνομά του και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, προτείνοντας οχτώ ραδιοφωνικά singles, όπου εφτά από αυτά εμφανίστηκαν στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού Airplay Chart. Εννοείται ότι όλα τα τραγούδια συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολών το καθένα.

Ακριβώς δύο χρόνια μετά, συναντάμε τον Νίκο Βέρτη πανέτοιμο να μοιραστεί με το κοινό τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Ερωτευμένος», ονομασία που είναι δανεισμένη από το ομότιτλο τραγούδι που απολαμβάνουμε τους τελευταίους μήνες στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το «Ερωτευμένος» ήταν μία διεθνή συνεργασία του Νίκου Βέρτη με τον καταξιωμένο Ισραηλινό συνθέτη και μουσικό Idan Raichel, ο οποίος άφησε το στίγμα του στη σύνθεση.

Ο Νίκος Βέρτης προμηνύει τον ένατο ολοκληρωμένο δίσκο του με το «Αν Μ’ Αγάπησες», ένα τραγούδι με χαρακτηριστικό ήχο που θα ξεχωρίσει, σε μουσική του Νίκου Βέρτη και του Νίκου Σαλέα. Τους στίχους υπογράφει ο στενός συνεργάτης του καλλιτέχνη, Γιώργος Τσοπάνης, που είναι υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη τα τελευταία χρόνια.

Το «Αν Μ’ Αγάπησες» έχει κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με το video clip που του δίνει εικόνα από τη Heaven Music και τη Theama.

Λάθη μου πολλά
που τώρα τα πληρώνω ακριβά,
πρώτη μου φορά
συγνώμη σου ζητάω ειλικρινά
δεν έχω άλλον εγωισμό
τον εαυτό μου κατηγορώ
δεν θέλω άλλο να πληγωθείς
είσαι για μένα λόγος ζωής
Αν μ’αγάπησες μην πεις
πως τελειώσαμε εμείς
κοίταξε με μια στιγμή
είσαι τέλος μου και αρχή
είσαι τέλος μου και αρχή
φτάσαμε ως εδώ
και ξέρω όι έφταιξα εγώ
όμως σ’αγαπώ
και ξέρω τι ‘ναι λάθος, τι σωστό.
Όλα για μένα είσαι εσύ
άδειος ο κόσμος, καρδιά μισή
όλα για μένα είναι εδώ
είμαι δικός σου πως να στο πω
Αν μ’αγάπησες μην πεις
πως τελειώσαμε εμείς
κοίταξε με μια στιγμή
είσαι τέλος μου και αρχή
είσαι τέλος μου και αρχή

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.