Ο Πάνος Αλαφούζος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την κιθάρα και το τραγούδι. Παράλληλα με τις μουσικές του αναζητήσεις είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και εργάζεται ως προγραμματιστής σε εταιρία.Στα είκοσι πέντε του χρόνια πραγματοποίησε την πρώτη ζωντανή του εμφάνιση σε μικρό μπαρ, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Έτσι ξεκίνησε για εκείνον το ταξίδι στον χώρο της μουσικής, και έκτοτε εμφανίζεται συχνά σε διάφορα μπαράκια της επαρχίας.

Το 2014 πήρε μέρος στο show του Αnt1 The Voice, διαγράφοντας μια πολύ καλή πορεία. Είχε coach την Δέσποινα Βανδή και μαζί έφτασαν μέχρι και την δοκιμασία των Battles. Γι’ αυτόν ήταν μεγάλη εμπειρία, μιας και είχε την δυνατότητα να γνωρίσει καταξιωμένους τραγουδιστές και να κάνει πολλά μαθήματα φωνητικής με την Βικτώρια Χαλκίτη.

Με τα δικά του λόγια: “Ονειρεύομαι, αλλά προσπαθώ να παραμένω προσγειωμένος. Πιστεύω πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Στην ζωή μου έχω επιλέξει να κινούμαι αργά και σταθερά, με σίγουρα βήματα και ο στόχος μου είναι να δώσω το καλύτερο από τον εαυτό μου!”
Ακούστε εδώ το νέο του τραγούδι!