Αγάπη

Τι είναι αγάπη ; Είναι υποκειμενικό και απλό . Είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα που ζούμε στη ζωή μας . Είναι μια λειτουργία μοναδική για τον εγκέφαλο και τη καρδιά , τη σκέψη και την υγεία . Είναι ένας τρόπος να δοκιμάσουμε μια μοναδική εμπειρία . Είναι ένας δρόμος προς τη γαλήνη και την ηρεμία των ανθρώπων .
Μπορούμε να νιώσουμε την αγάπη ; Ναι , με μια αγκαλιά . Η αγκαλιά μπορεί να θεραπεύσει την ανησυχία , την ανασφάλεια , το άγχος , το φόβο , τη μοναξιά. Η αγάπη προκαλεί μία έκρηξη ενέργειας κάθε φορά που συναντούμε το βλέμμα που μας ενδιαφέρει . Κάπως έτσι νιώθουμε τη καρδιά να χτυπάει δυνατά καθώς το αίμα κυλάει δυνατά στις φλέβες , στέλνοντας μοναδικές δονήσεις – παλμούς . Εκφράζουμε τις επιθυμίες μας , καθώς ο εγκέφαλος << αφουγκράζεται >> την ικανοποίηση και την ανταμοιβή . Η αγάπη είναι το αντίδοτο στο πόνο και στη δυστυχία . Με ένα χαμόγελο ζωγραφίζουμε την αγάπη . Δημιουργούμε ένα ρομαντικό πεδίο κινήσεων για τη σκέψη και την έκφραση .
Η αγάπη κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους και τους φέρνει πιο κοντά . Καταργεί τις αποστάσεις . Μετουσιώνει το συναίσθημα , τα θέλω και μπορώ στη πράξη . Συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχουν όρια να σταματήσουμε τη προσπάθεια να ζήσουμε και να προχωρήσουμε .

Αγάπη σημαίνει αφοσίωση σε μια κατάσταση , σε ένα σκοπό , σε έναν άνθρωπο . Είναι η επιβίωση στη δυσκολία και την εξέλιξη του ανθρώπου . Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα « ερέθισμα στα μάτια του ανθρώπου » καθώς έτσι μπορούμε να αποδεχτούμε τον ίδιο τον άνθρωπο , το παρελθόν του .

Παρακάτω ψάξαψε και βρήκαμε για εσάς ένα βιντεάκι το οποίο δείχνει δύο σχέσεις , δύο αναπαραστάσεις ανθρώπων να έρχονται κοντά . Απολαύστε το .