Θέλοντας να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό του, ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και των αδιάκοπων live των τελευταίων χρόνων, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, έζησε ονειρικές στιγμές στην Ελβετία.

Ο γόης λυράρης των Droulias Brothers, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από το non stop live tour μαζί με τον αδερφό του, και λίγο πριν μπούνε στο στούντιο ηχογράφησης για το νέο τους τραγούδι με τον μετρ των μεγάλων επιτυχιών, Μιχάλη Τουρατζίδη, θέλοντας να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του, ταξίδεψε στο πολυτελές θέρετρο που επιλέγουν οι αριστοκράτες και οι οικονομικά εύποροι του πλανήτη, στο φημισμένο St.Moritz. Ένα υπερπολυτελές δώρο στον εαυτό του, ένα ταξίδι-όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε, ενώ έπονται και άλλα πολλά.

Διαμένοντας σε υπερπολυτελή σουίτα του πολλών αστέρων «Grand Hotel Des Rains» με συγκλονιστική θέα στη λίμνη, ο δημοφιλής τραγουδιστής, βίωσε πέντε από τις πιο όμορφες αλλά και πιο luxuries μέρες της ζωής του.

Ένα ταξίδι, που συνέπεσε με τον γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι και αυτός ήταν ο λόγος του ταξιδιού-έκπληξη, θέλοντας όμως να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Κωνσταντίνο Δρούλια, να απολαμβάνει τον καφέ του και το φαγητό του,  στα ίδια σαλέ με διάσημες προσωπικότητες-προσκεκλημένους. Ξετρελαμένος από την μαγεία του τοπίου και τα όσα έζησε στο χιονισμένο hot spot του παγκόσμιου high society, δεν σταματούσε να «βομβαρδίζει» τα social media του, με υπέροχες φωτογραφίες!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.