https://youtu.be/-Yq5Qn9twbs

❗️ Νέο Τραγούδι ❗️

Είμαι ο Πάρης Ευαγγέλου,γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και είμαι λαϊκός τραγουδιστής.Το πρώτο μου ξεκίνημα,ήταν στα 16 μου.
Γράφω στίχους και μουσική τα οποία τραγούδια τα ερμηνεύω εγώ ή τα δίνω σε άλλους καλλιτέχνες.
Το πρώτο μου δισκογραφικό βήμα,ήταν ένα Cd Single, με την Sony Music,με τίτλο:Τύψεις το ’98.
Τα τελευταία χρόνια έχω τεράστια επιτυχία στο Ισραήλ και ταξιδεύω πολύ συχνά εκεί.

Αγαπημένοι μου καλλιτέχνες είναι:ο Στέλιος Καζαντζίδης,Μανώλης Αγγελόπουλος,Στράτος Διονυσίου,Πασχάλης Τερζής,Γιάννης Πάριος,Σταμάτης Γονίδης,Θέμης Αδαμαντίδης,Ζαφείρης Μελάς και πολλοί άλλοι τραγουδιστές.Συνεργάστηκα με:Πίτσα Παπαδοπουλου, Βασίλη Τερλέγκα,Ζαφείρη Μελά,Σταμάτη Γονίδη,Άντζελα Δημητρίου,Αλέκο Ζαζόπουλο,Στέλιος Διονυσίου,Άγγελος Διονυσίου,Τζένη Βάνου,Γιάννη Βασιλείου,Ζιγκ Ζαγκ,Κώστα Μοναχό,Βάσω Χατζή,Θέμη Αδαμαντίδη.Και με πολλούς θα ήθελα να συνεργαστώ.Μακάρι να το φέρει ο χρόνος.

Αποκλειστικά στο The Music Magazine

 

1.Πες μας για τα παιδικά σου χρόνια.
2. Πότε έγραψες το πρώτο στο τραγούδι;
3. Στον Ελεύθερο σου χρόνο τι μουσική ακούς;
4. Πες μας για τη Συνεργασία σου με την Βαλεντίνα Σταϊκου
5. Επόμενα τραγούδια που ετοιμάζεις;
6. Πες μας για τις μουσικές συνεργασίες σου μέχρι τώρα.
7. Στον Ελεύθερο χρόνο πως περνάς; τι hobby έχεις;
8. Αγαπημένο χρώμα;
9. Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός;
10. Τι είναι αυτό που σε εμπνέει να γράψεις;
11. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του The Music Magazine

1. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ όμορφα με 7μελή οικογένεια ήμαστε 5 αδέρφια, αν και φτωχικα δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε κάτι μόνο όμορφες στιγμές μπορώ να θυμάμαι παίζοντας στις αλάνες ποδόσφαιρο κυνηγητό και μπάσκετ στο σχολείο!
2. Στα 14 μου έγραψα τους πρώτους στίχους μετά από παρότρυνση του πατέρα μου.
3. Ακούω τα πάντα, μπορεί ν’ ακούσω Τζαζ, Ροκ και ξαφνικά να ακούσω λαικοδημοτικα και να καταλήξω στον Στέλιο Καζαντζίδη που είναι και η μεγάλη μου αγάπη όπως και ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Στράτος Διονυσίου.
4.?
5. Έρχονται πολύ όμορφα τραγούδια σε στίχους και μουσική που υπογράφω πάλι εγώ πολύ σύντομα.
6. Συνεργάστηκα με:Πίτσα Παπαδοπουλου, Βασίλη Τερλέγκα,Ζαφείρη Μελά,Σταμάτη Γονίδη,Άντζελα Δημητρίου,Αλέκο Ζαζόπουλο,Στέλιο Διονυσίου,Άγγελο Διονυσίου,Τζένη Βάνου,Γιάννη Βασιλείου,Ζιγκ Ζαγκ,Κώστα Μοναχό,Βάσω Χατζή,Θέμη Αδαμαντίδη.Και με πολλούς θα ήθελα να συνεργαστώ.Μακάρι να το φέρει ο χρόνος. Έγραψα και 2 τραγούδια στον Λευτέρη Πανταζή το ΤΖΈΝΗ και το ΜΟΝΟΣ ΈΧΩ ΜΆΘΕΙ ΝΑ ΖΩ και στην Εύα Μπάιλα το ΞΕΝΥΧΤΑΣ.
7. Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την οικογένειά μου γιατί έχω πολύ λίγο χρόνο οπότε προσπαθώ να είμαι κοντά τους όσο μπορώ.
8. Κόκκινο
9. Βόρειο Εύβοια και συγκεκριμένα στο χωριό ΕΛΛΗΝΙΚΆ.
10. Συνήθως κάτι που έχω περάσει αλλά μετά από χρόνια εμπειρίας μπορώ και γράφω οποιαδήποτε στιγμή.
11. Εύχομαι στους αναγνώστες του The Music Magazine να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να προσπαθούν πάντα μέχρι να το πετύχουν καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

 

Ακούστε το νέο του #HiT !!!

https://www.youtube.com/watch?v=-Yq5Qn9twbs&feature=share

https://youtu.be/-Yq5Qn9twbs

 

 

Έπαιξαν οι μουσικοί: Τρομπέτα: Νίκος Ράλλης Κλαρίνο – Νέυ: Μάκης Τσίκος Πλήκτρα: Paris Evaggelou Ενορχήστρωση, Programming: Paris Evaggelou Mix: Paris Evaggelou Master: Paris Evaggelou Στίχοι: Μικρή μου αγάπη έφυγες σαν να ‘σουν ένα κύμα και στο δυστύχημα αυτό εγώ ήμουν το θύμα καράβι ήμουνα μικρό κι εσύ μια καταιγίδα ναυάγησα και έμεινα μόνος χωρίς ελπίδα Μονόδρομος εκεί που πας και πίσω δεν γυρίζεις στο χρόνο πάλι με πουλάς και με αιχμαλωτίζεις μονόδρομος εκεί που πας κι όλα τ’ αφήνεις πίσω σαν σκόνη πάλι με σκορπάς μ’ αυτό δεν το αξίζω Μικρή μου αγάπη έφυγες σαν εφιάλτης που την ζωή μου ανέτρεψες με όνειρο απάτης τα λόγια σου τα πίστεψα κι έχτιζα παραπάνω μα δυστυχώς τα όνειρα δεν χτίζονται στην άμμο Social Media Καλλιτέχνη Paris Evaggelou Official Facebook Page: https://www.facebook.com/parisevaggel…

 

 

Related Posts