Το Λαϊκόφωνο Λαμίας ιδρύθηκε στις 22 Μαρτίου 2016 από την αγάπη μας για το καλό Ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

Είναι ο πρώτος λαϊκός ραδιοφωνικός σταθμός που δίνει προτεραιότητα σε καλλιτέχνες και τραγούδια με μικρότερη προβολή!

Η μη κερδοσκοπική ομάδας μας με όλη μας την φιλική διάθεση, έχει ως σκοπό ο ακροατής να ακούσει κάτι διαφορετικό σε ένα ραδιόφωνο το οποίο αξίζει και όχι ότι καινούργια καλά διαφημισμένα κυκλοφορούν στα εμπορικά μουσικά Charts.

Στόχος μας δεν είναι η διαφήμιση και η ανάδειξη καλλιτεχνών ή οι πρώτες μεταδόσεις μουσικών κομματιών, ούτε το ραδιόφωνο μας να εκπέμπει όλα τα είδη μουσικού ρυθμού. Γιαυτό στο Laikofono.gr δύσκολα θα ακούσετε κάποιο τσιφτετέλι ή pop ρούμπα να παίζει να σας ξεσηκώσει.

Τα δικά μας λαϊκά όπως και τα αποκαλούμε εμείς και οι Λαϊκόφωνοι φίλοι μας είναι τραγούδια της μη εμπορικής λαϊκής σκηνής , πονεμένων στίχων που δεν χορεύονται.

Όλοι μας η μουσική συλλογή των playlist μας ελέγχετε και εγκρίνετε αποκλειστικά από εμάς. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα τραγούδια που παίζουν στο ραδιόφωνο μας (δικής μας επιλογής ή δική σας) αν δεν υποστηρίζουν το ύφος του σταθμού μας δεν θα προστεθούν στο πρόγραμμά του.

Το Laikofono.gr δίνει την δυνατότητα στους ακροατές και επισκέπτες του να ζητήσουν να ακούγεται ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης ή κάποιο τραγούδι επιλογής τους την ημέρα και την ώρα που επιλέξει τροποποιώντας το πρόγραμμα του σταθμού, έτσι όλοι μας να μένουμε ικανοποιημένοι και συντονισμένοι με ευχαρίστηση .

Related Posts