1) Πες μας δύο λόγια για εσένα, πως ξεκήνησες2) Αγαπημένος Έλληνας Καλλιτέχνης;

3) Τι μουσική ακούς στον ελεύθερο σου χρόνο;

4) Πες μας για το νέο σου τραγούδι.

5) Επόμενα δισκογραφικά βήματα;

6) Που μπορεί να σε απολαύσει ο κόσμος live;

7) Παίζεις κάποιο μουσικό όργανο ;

8. Τι είναι η μουσική για εσένα;

9. Υπάρχει κάποια συνεργασία που ξεχωρίσεις; 

10. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του περιοδικού μας.

Παίζω μουσική από τα 7 μου χρόνια. Ο αγαπημένος μου συνθέτης και τραγουδιστής είναι ο Αντώνης Βαρδής.οταν έχω ελεύθερο χρόνο συνήθως ακούω ελληνική μουσική όλων των ειδών αλλά πιο πολύ χαλαρώνω ακούγοντας led Zeppelin και Pink Floyd.

Τα λόγια της Θλίψης προέκυψαν εντελώς τυχαία. Με την Λία Κορρα είμαστε φίλοι είχε ακούσει κάποια covers που έχω στο κανάλι μου στο YouTube και της άρεσε πολύ η φωνή μου. Ήξερε ότι γράφω μουσική και εκεί που πίναμε έναν καφέ μετά τη δουλειά πήρε χαρτί και μολύβι και το έγραψε. Μόλις το διάβασα μου άρεσε πάρα πολύ και άρχισα να το σιγοτραγουδω . Μόλις γύρισα σπίτι έκατσα και το έχτισα και το έστειλα στη Λία. Της άρεσε πολύ και έτσι μπήκε στο στούντιο αμέσως.

Εχω κάποια τραγούδια έτοιμα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Συνήθως παίζω μουσική σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία. Παίζω κιθάρα.

Η μουσική για εμένα είναι ένας ολόκληρος κόσμος μέσα στον οποίο μπορώ να είμαι πραγματικά ελεύθερος και δημιουργικός. Αν δεν ήμουν τόσο πολύ δεμένος με την μουσική θα ήμουν δυστυχισμένος στα σίγουρα. Μέσα από τη μουσική μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου και τις ιδέες μου και αυτά θέλω να τα μοιράζομαι με όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική.

Σε όλες τις μουσικές συνεργασίες πραγματικά πέρασα φανταστικά και δεν μπορώ να πω ότι έως τώρα ξεχωρίζω κάποια πιο πολύ.

Το δικό μου μήνυμα προς τους αναγνώστες: Δώστε στόν εαυτό σας την ευκαιρία να ζήσει τα όνειρα του. Κυνηγήστε το όνειρο!!! Καί πιστέψτε σε αυτό!!!!

Εγώ πιστεύω σε αυτό και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με αγαπούν και στηρίζουν την προσπάθεια μου αυτή.Οι εκδόσεις δίσκων Καθρέπτης ήχων Αληθινών παρουσιάζει τον Θωμά Δημητρακόπουλο, μουσικό και τραγουδιστή με γνώση και θητεία στο ελληνικό τραγούδι.Άλλος ένας καρπός μιας σπουδαίας συνεργασίας με τη στιχουργό Λία Κόρρα. Στη μουσική και στην ερμηνεία ο Θωμάς Δημητρακόπουλος.”Τα Λόγια Της Θλίψης” είναι ένα τραγούδι που βγάζει κάτι γλυκό,νοσταλγικό και συνάμα επιθετικό, ενώ η φωνή του ερμηνευτή έχει μια χροιά βελούδινη.
Η μουσική και το τραγούδι του Θωμά Δημητρακόπουλου γεφυρώνει συναισθήματα και σε ταξιδεύει.
Θωμάς Δημητρακόπουλος – Τα Λόγια Της Θλίψης

 

Στίχοι : Λία Κόρρα

Μουσική- Ερμηνεία :Θωμάς Δημητρακόπουλος

Download Links

▶iTunes http://apple.co/2bUX0lv

▶Google Play http://bit.ly/2bFGXp4

▶Amazon http://amzn.to/2czFHEl
Streaming Links

▶Spotify http://spoti.fi/2cb24kg

▶Deezer http://bit.ly/2bArSuC

▶Tidal http://bit.ly/2cqt2Zu

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.