Συνέντευξη

1.Πείτε μας δυο λόγια για εσάς
Είμαι η Κατερίνα Ζγοράνη.Ασκούμενη Μαία και παράλληλα εδώ και 2 χρόνια Beauty and Lifestyle Vlogger.Κοινώς, έχω κανάλι στο Youtube με το οποίο ασχολούμαι εντατικά και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο επαγγελματικά.
2.Πώς ξεκινήσατε το Youtube
Εντελώς τυχαία.Έβλεπα συνεχώς ελληνικό youtube και ξένο, και έπιανα τον ευατό μου να εξηγεί τα βήματα του μακιγιάζ κάθε φορά που βαφόμουν ή να δίνω συμβουλές σε φίλες για προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ.Παράλληλα ήταν και μια περίοδος στην ζωή μου που ήθελα να κάνω και κάτι άλλο, δημιουργικό, να αξιοποιήσω τον ελεύθερό μου χρόνο.
3.Πώς είναι το Youtube στην Ελλάδα
Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει ξεκινήσει να γίνεται επάγγελμα άλλα ακόμα είναι αρκετά πίσω σε σχέση με το εξωτερικό.Ειδικά όσον αφορά τους χορηγούς.


4.Αγαπημένα Hobby
Ό,τι ελεύθερος χρόνος μπορεί να μου απομείνει μέσα σε όλα αυτά προσπαθώ να τον περνάω πάνω απο ένα βιβλίο.Λατρεύω την λογοτεχνία, την ποίηση.Θα με χαρακτήριζα βιβλιοφάγο απο μικρή.Με ηρεμεί και με εξελίσει πολύ το διάβασμα.
5.Κάθε πότε ανεβάζετε video
Πλέον κάθε Παρασκευή στις 14:00. Έχω παρατηρήσει ότι είναι μια ώρα που βολεύει αρκετά το κοινό μου αλλά και τους νέους viewers μου.


6.Αγαπημένο χρώμα
Χμμ μ’ αρέσει αρκετά το μπορντό.

7. Σχέδια για το μέλλον ;

Προσπαθώ να πηγαίνω βήμα βήμα γενικά σε όλα στην ζωή μου.Προς το παρόν θέλω να τελειώσω την σχολή μου και παράλληλα να ανεβάσω και άλλο σε ποιότητα και συνδρομές και να εξελίξω το κανάλι μου.Στο πίσω μέρος του μυαλού είναι βέβαια και η ενασχόληση ως makeup artist αλλά ένα ένα όλα.

8. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του περιοδικού μας The Music Magazine.

Τι καλύτερο από την μουσική.Ακούω κυριολεκτικά από την στιγμή που ξυπνάω μέχρι να κοιμηθώ.Σας εύχομαι να ζήσετε όλες τις στιγμές και σκηνές που έχετε ονειρευτεί συντροφιά με πολλή μουσική και φυσικά Music Magazine χαχα <3

KATERINA ZGR

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.