1.Πες μας για τα παιδικά σου χρόνια.

2. Πότε έγραψες το πρώτο στο τραγούδι;

3. Στον Ελεύθερο σου χρόνο τι μουσική ακούς;

4. Πες μας για τη Συνεργασία σου.

5. Επόμενα τραγούδια που ετοιμάζεις;

6. Πες μας για τις μουσικές συνεργασίες σου μέχρι τώρα.

7. Στον Ελεύθερο χρόνο πως περνάς; τι hobby έχεις;

8. Αγαπημένο χρώμα;

9. Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός;

10. Τι είναι αυτό που σε εμπνέει να γράψεις;

11. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του The Music Magazine

1) Απο τα παιδικά μου χρόνια ειχα δυο μεγάλες αγάπες. Η μια ήταν το ποδόσφαιρο και η άλλη το τραγόυδι. Σαφώς επηρεασμένος απο τον πατέρα μου, που ήτανε ποδοσφαιριστής ακολούθησα το ποδόσφαιρο χωρίς όμως να βγάλω απο το μυαλό μου το τραγούδι.Η δίψα ομως που ειχα για το τραγούδι με έκανε στο τέλος να ασχοληθώ και με αυτό αλλα στη μετέπειτα πορεία .

2) Το πρώτο τραγούδι που είχα γράψει ήταν πριν 5 χρόνια με τίτλο “Τις αποστάσεις Μηδενίζω” αλλα δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα απο κάποιο διαδυκτιακό κανάλι η δισκογραφική εταιρεία. Το πρώτο κομμάτι ουσιαστικά μέσα απο το οποίο με είχε γνωρίσει ο κόσμος ήταν “Ο Νόμος” οπου οι στιχοι-μουσική ανήκουν στο Στελιο Μαγγιώρο και εχει κυκλοφορήσει πριν ενα χρόνο περίπου.

3) Δεν υπάρχει ελευθερος χρόνος ειδικά τον τελευταίο καιρό, όποτε βρώ όμως έστω και λίγο τον αξιοποιώ ακούγοντας μουσική που είναι πιο κοντά στο ρεπορτόριο το δικό μου δηλαδή μπαλάντες, έντεχνο και ελαφρολαικό.

4) Η συνεργασία μου με το Χάρη Ακριτίδη και τον Γίαννη Κόλια ήταν άψογη και είχε ξεκινήσει πέρσυ το καλοκαίρι όπου εμφανιζόμασταν μαζί στο Siggrou Live στη Νέα Σμύρνη και τους ευχαριστω γι αυτη την υπέροχη συνεργασία γιατι και οι δυο ειναι καταπληκτικοί ανθρώποι και επαγγελματιες .

5) Πριν 2 μήνες εχει κυκλοφορήσει το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο “Πόσο Βιάστηκες” οπου ο κόσμος το εχει αγαπήσει και τους ευχαριστώ μέσα απο τη καρδιά μου .Οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Ανδρέα Λάμπρου και η Μουσική ανήκει στο Γιάννη Θανο και εχει κυκλοφορήσει απο την εταιρεια Vinylio Music. Το επόμενο επίσημο κομμάτι έρχεται το Σεπτέμβριο οπου θα γίνει και ενα τρομερό video clip αυτή τη φορα. Επίσης σε λίγες μέρες κυκλοφορεί και ενα πιο παλιό κομμάτι που έχουμε κάνει Διασκευή-Cover και θα το ανακοινώσουμε σε λίγες μέρες .

6) Οπως εχω αναφέρει πιο πάνω τη συνερασία που θα κρατήσω γιατί ειχα περάσει τέλεια με αυτούς τους 2 καλλιτέχνες είναι αυτή του Χάρη Ακριτίδη και Γιάννη Κόλλια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη ενα μεγάλο καλλιτέχνη που αν και δεν έχουμε συνεργαστει ειναι συνέχεια στο πλευρό μου και με συμβουλεύει σε κάθε μου βήμα και αυτός είναι ο Λευτέρης Πανταζής.

7) Τον ελεύθερο μου χρόνο προτιμάω να τον περνάω με την οικογενειά μου και τους φίλους μου που τους έχω παραμελήσει λίγο άθελα μου το τελευταίο καιρό.Όσο αφορά το τη χόμπυ έχω είναι η γυμναστική και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο,επίσης μου αρέσει ο κηνιματογράφος και εννοείται το να ακούω μουσική.

8 ) Θα ακουστεί κάπως περίεργα αλλα το άσπρο και το μαύρο δεν μπορώ να ξεχωρίσω πιο περισσότερο ανάλογα με τη διάθεση που έχω νομίζω φοράω και το ανάλογο χρώμα .

9) Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός εννοειται η Ελλάδα και τα όμορφα νησιά της και πιο συγκεκριμένα Μύκονο και Κρήτη.

10) Συνήθως για να έχω έμπνευση να γράψω που δεν το κάνω συχνα πρέπει να εχω βιώσει κάτι που να με έχει αγγίξει αυτο μπορεί να ειναι ειτε καλο ειτε κακο δεν το προγραμματίζεις αυτο η εμπνευση σου έρχεται απο εκει που δεν το περιμένεις .

11) Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα το The Music Magazine για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τη στήριξη που προσφέρει στα νέους καλλιτέχνες που ασχολούνται με το τραγουδι και γενικότερα με τον υπόλοιπο καλλιτεχνικό χώρο, και Θα ήθελα να πώ στους αναγνωστες του The Music Magazine να κυνηγάνε τα όνειρα τους όποια και αν είναι αυτά και με σκληρή δουλειά και θέληση μπορούμε να κατορθώσουμε τα πάντα. Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!!

Ο Μιχάλης Νεοφύτου είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής από την Κύπρο, με μία ζεστή και βελούδινη φωνή, που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει! Έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε αρκετά γνωστά σίριαλ. Πολύ σύντομα όμως διαπίστωσε πως η μεγάλη του αγάπη είναι το τραγούδι. Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο «Πόσο βιάστηκες» και φέρει τις υπογραφές δύο αγαπημένων ανθρώπων της δισκογραφίας. Τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Θάνος και τον στίχο ο Ανδρέας Λάμπρου! Το «Πόσο βιάστηκες» είμαστε σίγουροι πως είναι ένα τραγούδι που θα αγγίξει τις καρδιές σας και θα σας ξυπνήσει συναισθήματα… Καλή ακρόαση!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.