1. Πες μας δύο λόγια για τα παιδικά σου χρόνια.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ο πατέρας μου είναι Αθηναίος και η μητέρα μου από τα Χανιά. Με τη μουσική ήρθα από πολύ νωρίς σε επαφή λόγω του πατέρα μου που έπαιζε ερασιτεχνικά κιθάρα και τραγουδούσε κι έτσι μου μετέδωσε την αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι. Σε ηλικία 7 ετών λοιπόν τους ζήτησα να με γράψουν στο ωδείο κι έτσι ξεκίνησα πιάνο. Μέχρι και τα 18 μου έκανα μαθήματα πιάνου, κιθάρας, μπουζούκι.

2. Ποια ήταν τα πρώτα σου βήματα στο τραγούδι;

Τα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι ήταν ερασιτεχνικά με ένα γκρουπάκι που είχαμε φτιάξει με φίλους από το σχολείο και παίζαμε λαικά και έντεχνα σε διάφορες εκδηλώσεις. Επαγγελματικά, τα πρώτα μου βήματα τα έκανα αμέσως μετά το σχολείο σε ένα μαγαζί στα βόρεια προάστια με νεανικό σχήμα ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν συνεργάστηκα με την Έλλη Κοκκίνου και το Γιώργο Τσαλίκη σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

3. Πες μας για το νέο σου τραγούδι,και τις νέες σου συνεργασίες.

Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο “σπάσε τα φρένα” , είναι μία ρυθμική μπαλάντα, τη μουσική την υπογράφω εγώ ενώ τους στίχους τους έχω γράψει μαζί με τον Αλέξανδρο Ελευθεριάδη και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από την COBALT

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=G-aVBrgMaOY

4. Επόμενα δισκογραφικά βήματα;

Προς το παρόν επειδή το τραγούδι είναι ακόμα πολύ φρέσκο έχουμε επικεντρωθεί πολύ στην προώθησή του, παράλληλα όμως κάνω αρκετά ντέμο στο στούντιο σε δικά μου αλλά και σε άλλων συνθετών τραγούδια ψάχνοντας από τώρα ένα κομμάτι που να μας αρέσει έτσι ώστε να είναι η επόμενη κυκλοφορία μας.

5. Που μπορεί ο κόσμος να σε απολαύσει live;

Αυτή τη στιγμή κάνω εμφανίσεις σε clubs της επαρχίας και της Κύπρου. Στην Αθήνα εδώ και τρεις μήνες πραγματοποιώ live εμφανίσεις στο BLOCK της Νέας Ερυθραίας σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και μέρα Τετάρτη. Επίσης μόλις ολοκλήρωσα ένα κύκλο εμφανίσεων σε club της Θεσσαλονίκης όπου όμως θα ξανακάνω εκεί και κάποιες ακόμα εμφανίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

IMG_0067
6. Αγαπημένος σου προορισμός για καλοκαίρι;

Αγαπημένος μου προορισμός για καλοκαίρι είναι το Ιόνιο. Και τα νησιά του αλλά και η ηπειρωτική πλευρά του. Μου αρέσει ο συνδιασμός καθαρές, όμορφες παραλίες και πράσσινο μαζί.

7. Αγαπημένος σου προορισμός για χειμώνα;

Αν και δεν είμαι και πολύ φαν του χειμώνα μου αρέσουν τα γραφικά ορεινά χωριά όλης της Ελλάδας.

8. Σου αρέσει η επαφή με τον κόσμο on stage;

Ναι μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο on stage και μάλιστα πολλές φορές την προκαλώ κι εγώ ο ίδιος έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πιο φιλική ατμόσφαιρα και να κυλήσει πιο όμορφα το live.

9. Αγαπημένη συνεργασία έως ώρας;

Έχω κάνει αρκετές συνεργασίες που τις κατατάσω στις αγαπημένες μου. Κάποιες που ξεχωρίζω είναι αυτή με τον Κώστα Χατζή και την Πίτσα Παπαδοπούλου το 2007 στη Θεσσαλονίκη αλλά και αυτή με το Νίκο Βέρτη το 2012 στην Αθήνα. Επίσης η κορυφαία δισκογραφική μου συνεργασία είναι αυτή με το Στέλιο Ρόκκο όπου είχα την τιμή να συμπεριλάβει στο δίσκο του ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους δικούς μου, το “σ΄έχασα” πριν από τρία χρόνια.

10. Ποιο τραγούδι από αυτά που έχει πει, έχεις ξεχωρίσει;

Από τα τραγούδια που έχω πει μέχρι τώρα ξεχωρίζω το “Ίσως” που το έβγαλα το 2010 στον πρώτο μου δίσκο και παρόλο που δεν προωθήθηκε σχεδόν καθόλου χαίρομαι που ο κόσμος μού το ζητάει στις εμφανίσεις μου.

Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του περιοδικού μας The Music Magazine.

Το μήνυμα μου προς όλους τους αναγνώστες του “THE MUSIC MAGAZINE” εκτός από την ευχή να έχουν πάντα υγεία είναι να έχουν πάντα θετική ενέργεια και να είναι καλοπροαίρετοι στον απέναντί τους γιατί αυτό θα τους επιστραφεί. Τέλος θα τους προέτρεπα να ανακαλύπτουν οι ίδιοι τη μουσική και τα τραγούδια που θα τα κάνουν αγαπημένα τους και να μην περιμένουν να τους τα επιβάλλουν οι άλλοι!

 

Media Cover

Νέο Τραγούδι

 

Βρείτε τον στο Facebook 

 

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.facebook.com/nikosapergisofficial/?fref=ts”]Official Facebook Page[/button]

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.