1. Πες δύο λογία για την παιδική σου ηλικία.

2. Πότε ξεκίνησες με το τραγούδι;

3. Γνωρίζεις κάποιο όργανο;

4. Πότε ήταν το πρώτο σου Live;

5. Πες μας δύο λόγια για το νέο σου τραγούδι.

6. Επόμενο δισκογραφικό βήμα;

7. Που μπορεί ο κόσμος να σε απολαύσει live;

8. Αγαπημένη μουσική συνεργασία;

9. Πες μας πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο.

10. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του περιοδικού μας.

 

 

1. Πες δύο λόγια για την παιδική σου ηλικία.
Είχα μια πολύ όμορφη παιδική ηλικία γιατί όταν λέγαμε να πάμε για ποδόσφαιρο, πηγαίναμε στο γήπεδο μέχρι αργά το βράδυ και όχι στο σαλόνι με το playstation.Δεν είχαμε κινητά, υπολογιστές κτλ ζούσαμε ρεαλιστικά την κάθε μας στιγμή..

2. Πότε ξεκίνησες με το τραγούδι;
Με την μουσική γενικά ξεκίνησα από πολύ μικρός κ οφείλω τα πρώτα μου μουσικά βήματα στον αδελφό μου.Ήταν αυτοδίδακτος και κάθε μέρα που έπαιζε πιάνο κ τραγουδούσε, μου περνούσε αυτό το μουσικό μικρόβιο ολοένα και πιο πολύ.
Έτσι λοιπόν άρχισα να τραγουδάω τα πρώτα μου τραγούδια ήδη στο νηπιαγωγείο, σε θεατρικές παραστάσεις, σε μικρές συναυλίες με το τότε μουσικό σχήμα που είχε ο αδελφός μου..

3. Γνωρίζεις κάποιο όργανο;
Μαζί με το τραγούδι άρχισα να παίζω και πιάνο.Μάλιστα θυμάμαι κ τις πρώτες μου νότες..?
Στην τετάρτη δημοτικού ήδη έπαιζα και με τα δυό μου χέρια πολύ καλά αλλά νότες δεν γνώριζα και έτσι αποφάσισα να γραφτώ σε ωδείο το οποίο τελείωσα στα 19 μου παίρνοντας το δίπλωμα με άριστα.
Μετά το πιάνο έπιασα λίγο και την κιθάρα για να μάθω κάποια βασικά πράγματα αλλά μέχρι εκεί..

4. Πότε ήταν το πρώτο σου Live;
Πρώτο live; Αν εξαιρέσουμε τα παιδικά μου χρόνια που τραγουδούσα όπως προείπα τότε πιστεύω πως το πρώτο μου live που πληρώθηκα και όλας ήταν στα 12 μου που έπαιζα αρμόνιο κ τραγουδούσα.Θυμάμαι ακόμα εκείνα τα βλέμματα κάποιων αντρών εκείνη την μέρα και ειδικά έναν κύριο που ήρθε στο αρμόνιο και με σταμάτησε για να δει αν όντως παίζω εγώ ή όχι.??

5. Πες μας δύο λόγια για το νέο σου τραγούδι.
Το συγκεκριμένο τραγούδι “Πρωταγωνιστες” είναι το δεύτερο επίσημό μου τραγούδι μετά την “Δικιά μου επιλογή”. Ολα τα τραγούδια μου τα γράφω μόνος μου και στίχο και μουσική αλλά στο συγκεκριμένο υπογράφω μόνο το στίχο.Την μουσική την έγραψε ο Γιάννης Βασιλειάδης, φίλος μου απο τα παλιά και συνάδελφος και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως..Είμαι σίγουρος πως θα το αγαπήσει ο κόσμος όπως το αγάπησα και εγώ από το πρώτο άκουσμα.

6. Επόμενο δισκογραφικό βήμα;
Το επόμενο βήμα φέρει τον τίτλο ” Σ’έχω ερωτευτεί ” ένα άκρως ερωτικό κομμάτι το οποίο υπογράφω μουσικά και στιχουργικά.Θα το κυκλοφορήσω μαζί με βιντεοκλίπ σύντομα.
Πέρα από αυτά ανεβάζω και instrumentals κατά καιρούς και τυχαίνει αυτές τις μέρες να ανεβάσω το “Four seasons” το οποίο χρειάστηκαν 2 χρόνια γυρισμάτων, πολύ υπομονή και μεράκι μέχρι να το τελειώσω..Επιτέλους..
Γενικά θέλω πολλά να κάνω, έχω τόσο μουσικό υλικό να φάνε και οι κότες..??

7. Που μπορεί ο κόσμος να σε απολαύσει live;
Πέρα από το συγκρότημά μου
“Τα παιδιά της Κατερίνης” που εμφανιζόμαστε σε διάφορες εκδηλώσεις και συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας, εμφανίζομαι και σε άλλα διάφορα live στην όμορφη πόλη μου στην Κατερίνη.

8. Αγαπημένη μουσική συνεργασία;
Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποια αγαπημένη συνεργασία. Έχω συνεργαστεί με πολλούς και διάφορους καλλιτέχνες γνωστούς και μη και ο καθένας μου χάριζε πάντα κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Όλους τους σέβομαι έναν προς έναν.

9. Πες μας πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο.
Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, θα με βρεις αποκλειστικά στο στούντιο μου. Μακάρι η μέρα να είχε παραπάνω από 24 ώρες γιατι όταν μπαίνεις εκεί μέσα, χάνεις την αίσθηση του χρόνου και ποτέ δε σου φτάνει..

10. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του περιοδικού μας.
Εύχομαι να είναι όλοι τους καλά, υγιείς, καλά με τον εαυτό τους και πάντα να κάνουν την “δικιά τους επιλογή” και να ζουν “πρωταγωνιστικά” την κάθε τους στιγμή.

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.