Εσύ τι “Θέλεις” αυτό το Καλοκαίρι;

Ό,τι και αν θες από το φετινό Καλοκαίρι σίγουρα οι REC θα στο δώσουν.

Ήλιος. Θάλασσα, αλάτι, αλλά και Chocolate χρώμα, συνδυάζουν το απόλυτο ελληνικό Καλοκαίρι μαζί με τους coco φοίνικες, τις καρύδες και τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Η επιστροφή της Ξένιας που χαρακτηρίστηκε η πιο “καυτή” παίκτρια του φετινού Survivor, έδωσε στους REC άλλον αέρα και αυτή τη χρονιά μας χαρίζουν το απόλυτο Summer Hit.

ΘΕΛΩ ο τίτλος του τραγουδιού σε μουσική του hit maker Claydee και στίχους της Μαρκέλλας Βασιλείου και το Video Cip είναι εδώ με άρωμα Καραϊβικής ή καλύτερα Ελλάδας, μιας που τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Λιχαδονήσια, σε ένα επίγειο παράδεισο λίγο έξω από την Εύβοια που – όχι άδικα – έχουν χαρακτηριστεί ως οι μικρές Σεϋχέλες.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο νέος και ταλαντούχος Θάνος Λυμπερόπουλος

Κάνε stream ή κατέβασε το απόλυτο SummerHit #thelo μέσα από τις δημοσφιλέστερες πλατφόρμες και ηλ. καταστήματα.

Δες το απόλυτα καλοκαιρινό Music Video του #thelo

Οι Rec μας απαντάνε αποκλειστικά!

1. Πείτε μας για το νέο καλοκαιρινό σας Ηιτ.

Είναι μια συνεργασία με τον Claydee που “ψήναμε” εδώ και αρκετό καιρό. Πιστέψαμε ότι το καλύτερο timing να γίνει ήταν αυτό το Καλοκαίρι μιας που τα πράγματα φέτος πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και πραγματικά αισθανόμαστε ότι η συνταγή έδεσε. Φυσικά η προσθήκη της Μαρκέλλας μας στους στίχους ήταν ίσως αποκαλυπτική, μιας που το κορίτσι μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να πάρουμε αυτό το σουπερ καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

2. Μετά το survivor μπήκατε αμέσως στους ρυθμούς σας;

Ακόμα κυνηγάμε τα έπαθλα μη νομίζεις.. Το survivor ήταν μια έντονη δοκιμασία για εμάς. Η Ξένια πήρε στις πλάτες τις τους REC και τους πήγε Αγ. Δομήνικο. Μεγάλο ταξίδι, πολύ μεγάλο διάστημα για τους 2 μήνες που απουσίαζε, άρα έχουμε λίγο καιρό ακόμη να νιώσουμε ότι είμαστε στην Ελλάδα!

3. Επόμενα δισκογραφικά βήματα;

Είναι νωρίς να συζητάμε για αυτά, κοιτάμε αυτό το βήμα μας που είναι και το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής. Σίγουρα όμως τον Χειμώνα θα ακούσετε καινούργια πράγματα από εμάς.

4. Που μπορούμε να σας απολαύσουμε live αυτο το καλοκαίρι ;

Όλες οι ημερομηνίες ανεβαίνουν στο Facebook και το Instagram μας. Έχουμε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς για φέτος. Όπου χτυπάει η καρδιά του Καλοκαιριού θα είμαστε εκεί..

5. Σχέδια για το ερχόμενο χειμώνα ;

Ας αφήσουμε τον Χειμώνα ως κάτι μακρινό, έχουμε ένα υπέροχο Καλοκαίρι με όλα τα #thelo μας μπροστά.

6. Διακοπές για φέτος; Η μονο live;

Μόνο Live! Διακοπές θα κάνουμε μία και καλή ένα διάστημα μέσα στο Χειμώνα. Περιμέναμε πως και πως να ξεχυθούμε στους δρόμους για την περιοδεία μας.

#REC #thelo #ThisSummerIsREC

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.