Οι REC με ολοκαίνουριο τραγούδι μας απαντάνε σε όλα.. εδώ στο The Music Magazine. 

Το νέο τραγούδι των REC “ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ” το ακούσαμε για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες και ήδη βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στα ραδιόφωνα! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να φορέσουμε τις ζώνες ασφαλείας μας και να πιάσουμε υψηλές ταχύτητες, ανεβάζοντας την ανδρεναλίνη μας στα ύψη!
Οι REC όπως ποτέ δεν τους έχουμε ξαναδεί, μέσα από ένα video clip διαφορετικό από τα άλλα, μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου.

rec exw esena-02

 

1. Πότε ξεκινήσατε σαν συγκρότημα και πως γνωριστήκατε;

Ξεκινήσαμε το Καλοκαίρι του 2010 δισκογραφικά και ενώ λίγους μήνες πριν πήρα την απόφαση να δημιουργήσω ένα urban pop project! Τονίζω το λιγους μήνες πριν γιατί σκέψου ότι είχα περίπου 5 μήνες για να ολοκληρώσω ένα ολόκληρο άλμπουμ! Με την βοήθεια συνεργατών αλλά και της τύχης το πέτυχα. Η γνωριμία μου με τα παιδιά ήταν μέσω γνωστών και έγινε πραγματικά από τύχη ή από την μοίρα, πες το όπως θες. Από τότε που γνώρισα τον Mike και την Ξένια είμαστε πραγματικά αχώριστοι.


2. Το ”REC” σαν όνομα έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσάς;
Είναι ένα όνομα που χρησιμοποιούσε ο Άρης σαν ψευδώνυμο και πριν από τη συσταστη του γκρουπ. Για μας πλέον σημαίνει πολλά περισσότερα από μουσική, είναι μια έκφραση που λεμε όταν θέλουμε να παροτρύνουμε κάποιον από εμάς να “καταγράψει” μια μεγάλη στιγμή που ζει εκείνη τη στιγμή.

3. Πείτε μας δύο λόγια για το ολοκαίνουριο τραγούδι σας.. τι περιμένετε από αυτό;
Το “ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ” είναι ένα ρυθμικό τραγούδι που έγραψα μαζί με την αγαπημένη μου Βίκυ Γεροθόδωρου. Το θεωρούμε φυσική συνέχεια του “ΜΠΕΣ” που πραγματικά μας χάρισε όμορφες στιγμές αυτό το Καλοκαίρι. Από το τραγούδι αυτό περιμένουμε να αγαπηθεί από το κοινό μας και όχι μόνο, όπως το ο κάθε μας τραγούδι και να είναι ακόμη ένα από τα “παιδιά” μας που θα μας δώσει φτερά να πάμε παρακάτω μουσικά.
11084760_1508182242828343_379261842_n

4. Ο κόσμος που μπορεί να σας δει live αυτή τη περίοδο;
Εμφανιζόμαστε στο SPELL CLUB κάθε δεύτερο Σάββατο, στα 3 Γουρουνάκια στο Κολωνάκι κάθε Πέμπτη και συζητάμε για κάτι σταθερό και στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας. Γενικά κάνουμε συναυλίες και στην επαρχία, αλλά τις έχουμε περιορίσει λίγο είναι η αλήθεια, προκειμένου να χαλαρώσουμε και λίγο και να γράψουμε τραγούδια.
10731620_498277103676992_50435228_n

5. Είχατε πει πως οι REC είναι μόνιμα παντρεμένοι με το tour τώρα πως και σταματήσατε και εμφανίζεστε μόνο Αθήνα;

Έπρεπε να το κάνουμε! Η Αθήνα δεν μας είχε δει ποτέ, οι φίλοι μας, ακόμη και οι οικογένειες μας εδώ δεν είχαν τρόπο να μας συναντήσουν. Η αλήθεια είναι οτι μας λείπουν οι πολλές οι εξορμήσεις, αλλά παίρνουμε την δόση μας όποτε υπάρχει χρόνος.

6. Επόμενα μουσικά βήματα για τους REC; να περιμένουμε κάποιο clip;
Έρχεται νέο κλιπ για το “ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, ενώ πρέπει να σου πω ότι ετοιμάζουμε και ακόμη περισσότερα τραγούδια! Φέτος θα ακουσετε και θα δείτε πολλά από εμας.
12071092_749044088534324_828901718_n

7. Δώστε μας ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του The Music Magazine

Να ακούνε μουσική, να διαβάζουν μουσική από το The Music Magazine και να ερωτεύονται στο τέρμα!
Βρείτε τους REC στο Facebook 
Ακούστε το νέο τραγούδι τους!

Φορέστε την ζώνη ασφαλείας σας και αφήστε την αδρεναλίνη να φτάσει στα ύψη!

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.