1. Μικρός τι μουσικά ακούσματα είχες;

Παραδοσιακή μουσική ποντιακά και λαϊκά τραγούδια.

2. Πότε ανακάλυψες ότι θέλεις να ασχοληθείς με τη μουσική;

Από μικρο παιδί μου άρεσε η μουσική τα ακούσματα μου ήταν πολλά τα τραγούδια οι μελωδίες και τα λόγια με άγγιζαν .Κάπως έτσι δειλά ξεκίνησα να τραγουδάω κ η απόφαση να ασχοληθώ με αυτό που τελικά αγαπούσα ήταν εύκολη.

 

The Music Magazine

The Music Magazine

 

Από μικρο παιδί μου άρεσε η μουσική τα ακούσματα μου ήταν πολλά τα τραγούδια οι μελωδίες και τα λόγια με άγγιζαν

3.Πότε ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησες μπροστά σε κόσμος και τη συναίσθημα σου έφερε αυτό;

Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε ένα μαγαζί στο Πέραμα. Με πολύ άγχος και τρακ .Η επαφή με το κόσμο όμως ήταν καταλυτική , ένιωθα να με αγκαλιάζουν και  αυτό μου έδινε δύναμη να συνεχίσω .Είναι στιγμές που δεν περιγράφονται με λογία αλλά μένουν πάντα στο μυαλό ενός καλλιτέχνη. Μέχρι και σήμερα αυτή η αίσθηση παραμένει μοναδική.

4. Επόμενα δισκογραφικά βήματα;

Ετοιμάζω ένα καινούργιο τραγούδι. Το έχω πιστέψει και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει και το κόσμο να το αγαπήσει , βεβαία δεν σταματάω ακολουθούν και άλλα καινούργια και όμορφα τραγούδια.  Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να τα απολαύσετε.

Ο Χρήστος Ανδρεάδης στο Studio

Ο Χρήστος Ανδρεάδης στο Studio

5. Που μπορεί να σε απολαύσει ο κόσμος live;

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια συγκεκριμένη μουσική στέγη. Έχω τη δυνατότητα επιλογείς να κάνω μοναδικές εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά που τις αγκαλιάζει ο κόσμος και εγώ παίρνω αυτό που θέλω, δηλαδή την αγάπη του κόσμου. 

x2

Πάνος Κιάμος – Χρήστος Ανδρεάδης

6. Τι είναι για εσένα το λαϊκό τραγούδι;

Το λαϊκό τραγούδι για μένα είναι τρόπος ζωής η καθημερινότητα μου το μεράκι μου η αγάπη μου . Άλλωστε η ερμηνεία του θέλει ψυχή πρέπει να το ζεις να το πιστεύεις να το νιώθεις να το αφήνεις να μιλάει στη ψυχή σου πρώτα για να το περάσεις στη ψυχή του κόσμου.

7. Βλέπουμε στα social media να έχεις φανατικούς θαυμαστές, πως ήρθε αυτή η μεγάλη αγάπη του κόσμου;

Υπάρχει το εμπορικό τραγούδι και υπάρχει και το τραγούδι που μιλάει κατευθείαν μέσα στη ψυχή .Ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει και είναι και ο καλύτερος κριτής μας. Αγαπάει το αληθινό την καλή ερμηνεία και ξέρει τι θα επιλέξει στο τέλος . Όταν δίνεις αγάπη αμεσότητα και ψυχή σε αυτό που προσφέρεις στο κόσμο θα σε ακολουθήσει. Πιστεύω τα έχω καταφέρει σε αυτό το κομμάτι και αυτός είναι και ο λόγος που ο κόσμος με ακολουθεί και με αγαπάει.

 

Ακολουθείστε το Χρήστο Ανδρεάδη στο Facebook 

8. Δώσε ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του The Music Magazine.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη σας και την αγάπη σας . Δική μου υποχρέωση είναι να συνεχίσω να καταθέτω ψυχή σε αυτό που κάνω , η δικιά σας αγάπη μου δίνει δύναμη να το κάνω. Να είστε όλοι καλά .Την αγάπη μου κ τα φιλιά μου σε όλους σας.

 

Ακούστε το εδώ!

Ακούστε το εδώ!

 

 

Όταν δίνεις αγάπη αμεσότητα και ψυχή σε αυτό που προσφέρεις στο κόσμο θα σε ακολουθήσει.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.