Σπύρος Τσουρής ο Νεαρός Dj που Αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό

Είναι από τους νέους Dj’s της γενιάς του μιας και είναι μόλις 20 χρονών ο Σπύρος Τσουρής , με καταγωγή από την Ελασσόνα φοιτητής Μουσικής Τεχνολογίας στην Θεσσαλονίκη και με Χόμπυ το Ποδόσφαιρο ..

Παρά το Νεαρό της ηλικίας του παίζει σε αρκετά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα και με συχνές εμφανίσεις σε bar-clubs της βορείου Ελλάδος κυρίως και με τον γυναικείο πληθυσμό να αναστατώνεται με τις μουσικές του επιλογές, όπου και τον ακολουθούν όταν παίζει .

Πρόσφατα τον απολαύσαμε στην επιτυχημένη εκπομπή Ραντεβού με τον Μάρκο Σεφερλή μέσα από την συχνότητα του Star Chanel , και να κερδίζει την μονομαχία με τους άλλους παίκτες και να φύγει νικητής από το Ραντεβού ..
Μετά την εμφάνιση του στο Ραντεβού με τον Μάρκο Σεφερλή , τον κάλεσαν και άλλες μεγάλες εκπομπές για να μάθουν παραπάνω πράγματα για τον Σπύρο , στην πορεία θα μάθουμε σε ποιά εκπομπή είναι καλεσμένος για αρχή ο Σπύρος..
Είναι απο τους Dj που προσπαθούν και πετυχαίνουν τι σημαίνει αυτό , ο Σπύρος κατάφερε τα Μix του να παίζουν στα 100 μεγαλύτερα ραδιόφωνα σε όλη την χώρα , ταυτόχρονα με τα Gigs του στα club σε όλη την Ελλάδα.
Είναι πολλά υποσχόμενος και η πορεία του είναι μεγάλη μιας και ήδη στα 20 του χρόνια έχει κάνει αρκετά πράγματα , και να ακούγονται οι μουσικές του σε τόσα πολλά ραδιόφωνα ταυτόχρονα να ακούνε τις μουσικές του !

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.