Ηχογραφήθηκε η ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision.

Η Katerine Duska είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διοργανωθεί το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Είναι μία ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις και τους στίχους που η ίδια υπογράφει.

Αντιπροσωπεύει επίσης ένα σύγχρονο μουσικό ρεύμα που δεν αναπαράγει βιομηχανικά στερεότυπα. Αντίθετα, αφομοιώνει, με προσωπικό τρόπο, τις επιδράσεις των διαφορετικών κοινωνιών, στις οποίες μεγάλωσε και διακρίνεται.

Το «Better Love» με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, είναι ένα δυναμικό mid tempo τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα σε μουσική της Katerine Duska, του Leon Of Athens και του David Sneddon, ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Κaterine Duska και τον David Sneddon.

Η παραγωγή του κομματιού πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο και την ανέλαβε ο Phil Cook.

Η επίσημη παρουσίαση του «Better Love» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΕΡΤ για την παρουσίαση του νέου της προγράμματος. Ταυτόχρονα θα γίνει και η κυκλοφορία του επίσημου video clip στο YouTube.

Το «Better Love» θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

Η Katerine Duska θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.