Ο Θοδωρής Πανέλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Καβάλας στις 25/07/1983. Εκεί έζησε τα νεανικά του χρόνια, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα.

Από τα οκτώ του χρόνια παρακολουθεί μαθήματα κλασσικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και μαθήματα κλασσικού τραγουδιού, ενώ στα δεκατέσσερα του χρόνια συμμετέχει και κερδίζει την 1η θέση στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Μουσικής το 1997 στην Αθήνα με τη μουσική ορχήστρα του 2ου Γυμνασίου Καβάλας.

Έχει συμμετάσχει δύο φορές στο Fame Story, όπου και έφτασε στα τελικά του μουσικού διαγωνισμού.

Ως προσωπικότητα είναι ευθύς, ειλικρινής, δραστήριος, εξωστρεφής και ιδιαίτερα κοινωνικός.

Τα κύρια ενδιαφέροντα του σχετίζονται με τη μουσική και το τραγούδι, αφού εκεί αφιερώνει τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο του, παίζοντας μουσική και συνθέτοντας τραγούδια. Παρακολουθεί τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ενημερώνεται συνεχώς ώστε να συμμετέχει ενεργά σε αυτά.

Την περίοδο 2002-03 εμφανίζεται για πρώτη φορά στο νυχτερινό κέντρο “Πέρλες” της πόλης της Καβάλας και την περίοδο 2003-04 εμφανίζεται στο μουσικό σχήμα του “Versus Live” επίσης στη γενέτειρα του.

Τη σεζόν 2004-05 μεταβαίνει στην πόλη της Δράμας, όπου και εμφανίζεται στο “Bolero Live”, ενώ την επόμενη σεζόν (2005-06), εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Άστρα” της πόλης των Σερρών.

Ακολουθεί σειρά εμφανίσεων σε νυχτερινά κέντρα της Ξάνθης και της  Αλεξανδρούπολης την περίοδο 2006-07.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, στα νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζεται, είχε την τιμή να συνεργαστεί με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, όπως Σταμάτη Γονίδη, Βασίλη Καρρά, Κατερίνα Στανίση, Νίκο Μακρόπουλο, Θάνο Πετρέλη, Ζιγκ-Ζαγκ, Θοδωρή Παούνη, Φούλη Τζελέπη κ.ά.

Την περίοδο 2007-08 εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και στο τέλος του έτους μεταβαίνει μόνιμα στην Αθήνα, με πρώτο στόχο την άμεση ανάμειξη του στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Για το σκοπό αυτό, επιτυγχάνει τη συμμετοχή του σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις μεγάλων Δήμων της Αττικής και πραγματοποιεί συναυλίες με το ρεμπέτικο σχήμα «Λόγου Χάρη» για πέντε συναπτά έτη.

Μέσα στην ίδια περίοδο, εμπλουτίζει τις μουσικές σπουδές του στο Εθνικό Ωδείο,  όπου παρακολουθεί μαθήματα τραγουδιού. Ακολουθεί η δημιουργία του σχήματος “2+2”, το οποίο κινείται σε ποπ, ροκ αλλά και έντεχνους ρυθμούς και με το οποίο πραγματοποιεί σειρά εμφανίσεων μέχρι και σήμερα σε πολλούς μουσικούς χώρους, boite, και café-bar στα δυτικά και βόρεια προάστια αλλά και στο κέντρο της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία. Επίσης, δημιουργεί ένα ακόμη σχήμα λαϊκού ύφους με το οποίο εμφανίζεται σε πολλά γνωστά μεζεδοπωλεία της Αττικής.

Το 2014 είναι το έτος στο οποίο προβαίνει στη συλλογή υλικού για τη δημιουργία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς, με τραγούδια δικής του δημιουργίας αλλά και του αδελφού του. Το “Είσαι ο λόγος” είναι το πρώτο κομμάτι που ακούγεται διαδικτυακά (you-tube) με μεγάλη επιτυχία.

Toν Οκτώβριο του 2015 συνεχίζει με μία δική του δημιουργία και τη μπαλάντα “Τίποτα δεν είναι όπως παλιά” αποσπώντας πολύ καλές κριτικές και έχοντας πολλές συμμετοχές σε διαδικτυακά ραδιόφωνα.

Έρχεται σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι με τίτλο ” Τίποτα δεν είναι όπως παλιά ”  στο…

The Music Magazine

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.