Ο Γιώργος Γιαννιάς αφήνει το σημάδι του σε μία δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Η Ζωή Δε Συνεχίζεται».

Η επιτυχία συνεχίζεται για το Γιώργο Γιαννιά που κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του που τιτλοφορείται «Η Ζωή Δε Συνεχίζεται».

Ο αγαπημένος ερωτικός τραγουδιστής διανύει χωρίς κανένα ίχνος αμφιβολίας την πιο γόνιμη και δημιουργική περίοδο της καριέρας του, κατά τη διάρκεια της οποίας η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Το «Τηλεφώνησέ Μου» (Νο. 18), το «Λογικά» (Νο. 3), το «Πάνω Στα Σύρματα» (No. 10) είναι τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ο Γιώργος Γιαννιάς τα δύο τελευταία χρόνια και έχουν ανέβει όλα στις υψηλότερες θέσεις του ελληνικού Airplay Chart.

Το φετινό καλοκαίρι, ο τραγουδιστής ανέβασε τη διάθεση με το ρυθμό και την ένταση του «Ετοιμάσου», το οποίο έχει αναρριχηθεί στο Νο. 8 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Ο Γιώργος Γιαννιάς υποδέχεται το χειμώνα με τη δυναμική μπαλάντα «Η Ζωή Δε Συνεχίζεται» στην οποία αφήνει το σημάδι του.

Το τραγούδι υπογράφουν δύο δημιουργοί που διαθέτουν δεκάδες επιτυχίες στα βιογραφικά τους. η μουσική ανήκει στον Βασίλη Γαβριηλίδη με τον οποίο ο Γιώργος Γιαννιάς συνεργάζεται για πρώτη φορά μετά το 2007 και το «Είσαι Ένα Ψέμα», ενώ τους στίχους έχει γράψει η Αγγελική Μακρυνιώτη, στιχουργός της επιτυχίας «Αυτό Μου Φταίει».

Το ατμοσφαιρικό video clip για το «Η Ζωή Δε Συνεχίζεται» έχει σκηνοθετήσει ο Max Payne με τη σύγχρονη καλλιτεχνική ματιά του. Ο Γιώργος Γιαννιάς περιπλανιέται απαθής σε διάφορα μέρη της Αθήνας, αναζητώντας σε στιγμές απελπισίας την πρώην αγαπημένη του.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.